| Andrey02 a întrebat:

As vrea sa-mi achizitionez un laptop de gaming pana in 2200 de lei imi puteti recomanda ceva?

8 răspunsuri:
| express11 a răspuns:

Laptopurile nu sunt pentru gaming, in 2 ani cel mult se duc.ia un pc, pe care il poti upgrade mai ieftin, si tine mai mult.

| ɗєʌɗvơɪƈє a răspuns:

Nu-ți lua laptop, crede-mă... dacă vrei ceva de gaming ia-ți un PC, dar nu laptop... De fapt vorbesc prostii, nu-ți lua PC, contruiește-l tu, ieși mai ieftin și mai bine.
Dar, dacă te încăpățânezi și nu mă asculți atunci te anunț că laptopuri adevărat de gaming sunt cele de la Alienware.
Dar dacă te încăpățânezi și mai tare și nu vrei să cumperi laptop-uri de la Alienware căci sunt prea scumpe îți recomand să NU iei un laptop cu mai PUȚIN de 6-8 GB RAM, și cu o frecvență la procesor de 2, 5-3 MHz(procesorul să fie cel puțin dual core dacă nu chiar quand sau hexa core) iar la placa video să ai grijă să fie decentă.(de exemplu dacă pică un radeon să fie un radeon din seria Radeon 7000m HD sau 8000m HD sau depinde sunt și altele înafară de cele din seria xxxxm)

| Jipa95 a răspuns:

Nu exista laptop de gaming la 2200 lei. Un laptop de gaming este de la 3500 lei in sus. Nu cred ca vrei sa faci sarmale la foc mic pe acel laptop. Fa-ti un sistem pe piese in banii aia si duce ori joc la detalii bune.
Bft!

| cristimihailov a răspuns:

Salut,

Nu pentru gaming la acest pret.
Daca vrei ceva care sa lupte la nivelul dorit, pe la 3500 - 4000

| CinevaNou a răspuns:

Nu exista laptop de gaming la banii aia. Un pc de banii aia s-ar misca de cel putin 3 ori mai bine.
Dar daca esti hotarat sa iei un laptop care sa mearga cat de cat decent si sa ruleze jocurile noi pe low-med, asta mi s-ar parea ok http://www.price.ro/index.php?action=product_prices&prod_id=910279&asc=1

| 1234dany5 a răspuns:

Nu se merita atatea milioane aruncate! pe un laptop ia-ti mai bine telefon cu tastatura! asa ca un laptopwinking

| Emre_Rafael_1985 a răspuns:

Laptopurile sunt facute pentru portabilitate, iar portabilitatea nu-i facuta pentru gaming. Daca vrei ceva de gaming hardcore trebuie sa-ti cumperi un laptop care seamana cu un dekstop(greu si gros ca un dekstop) de la 4000 de lei in sus sau un dekstop de 2000 lei si cu monitor Full HD cu un mouse si o tastatura care te costa undeva la 3000 lei. Sau daca vrei un laptop care se descurca bine la gaming si care e usor si subtire iti poti cumpara un Asus vivobook sau ceva de genu de la eMAG(2000-3500 lei).

| catalin033 a răspuns:

Voi vorbiti prosti mah, http://www.flanco.ro/......erlat.html eventul ii poti cumpara un procesor mai bun insa in rest este un laptop foarte bun categorie GAMING.
http://www.flanco.ro/......negru.html Inca unul destul de bun.
Uite si ceva mai apropriat de bugetul tau http://www.flanco.ro/......egru.html.
Acum 2200 de lei nu este un buget foarte bun pentru un laptop gaming insa poti rula decent jocuri mari.