Off: Si daca ii zici ca Samsung au probleme grave cu condensatorii, zice ca Diamant sau Myria sunt cireasa de pe tort
on: Ia un LG si dormi linistit. Detin unul 4K de 42 de inch, si cand l-am luam am stiut de ce am ales marca asta. A fost 500 euro, si la diferenta de 3-4 saptamani s-a cumparat un Sony, tot 4k si aceeasi diagonala, la firma unde lucrez, pentru o sala de sedinte. Asta se intampla acum 1 an si ceva. Sony-ul a ajuns la garantie exact acum 2 saptamani, desi a fost folosit in medie 1 ora pe saptamana. Acasa LGul a mers ZILNIC, minim 5-maxim 7 ore pe zi. Are meniul putin mai ciudat, insa in rest e PERFECT.
Eu am Samsung smart tv diagonala de 121 cm de 6 ani, functioneaza 8-10 ore pe zi, cca 4 ore /zi il folosesc eu iar in rest functioneaza pe canal de desene animate pentru catelul meu cand e singur acasa merge perfect fara nici o defectiune in 6 ani
Eu am cumparat Toshiba (de fapt Vestel) 49V6763DA la 399 Euro. In Germania e chiar mai ieftin. Atentie: nu are 3D si nici media player pentru DLNA, in rest e perfect. Are media player, are internet, dar nu are DLNA.
M'am uitat la unele review'uri de la anumite horizon si am vazut ca multi au avut probleme cu culoare, nefiind saturata destul, sau dungi in imagine, si ca meniul smart nu e cel mai decent.
Nimic nu se compara cu Samsung la culoare, si pori gasi Samsung smart tv (diagonale de 81-101) la pret de genul 499 €
Al meu e cu 100 Euro mai ieftin si are diagonala de 124 cm. Inainte am avut plasma Samsung full HD si dupa ce am setat ce-mi place nu vad nicio diferenta de culori.