| FakeJoker a întrebat:

vreau sa achizitionez un Smart TV, si voiam sa stiu parerile voastre, am un buget pana in 500 de euro, totusi as opta pentru ceva pe la 350-450 euro ca as vrea si niste accesori si un sistem de boxe, as vrea sa stiu ce anume recomandati, diagonala 78-125 cm, ceva calitate, firma, culoare calumea.

Răspuns Câştigător
| NLS a răspuns:

Off: Si daca ii zici ca Samsung au probleme grave cu condensatorii, zice ca Diamant sau Myria sunt cireasa de pe tort laughing
on: Ia un LG si dormi linistit. Detin unul 4K de 42 de inch, si cand l-am luam am stiut de ce am ales marca asta. A fost 500 euro, si la diferenta de 3-4 saptamani s-a cumparat un Sony, tot 4k si aceeasi diagonala, la firma unde lucrez, pentru o sala de sedinte. Asta se intampla acum 1 an si ceva. Sony-ul a ajuns la garantie exact acum 2 saptamani, desi a fost folosit in medie 1 ora pe saptamana. Acasa LGul a mers ZILNIC, minim 5-maxim 7 ore pe zi. Are meniul putin mai ciudat, insa in rest e PERFECT.

| anonim_4396 a răspuns (pentru NLS):

Eu am Samsung smart tv diagonala de 121 cm de 6 ani, functioneaza 8-10 ore pe zi, cca 4 ore /zi il folosesc eu iar in rest functioneaza pe canal de desene animate pentru catelul meu cand e singur acasa laughing merge perfect fara nici o defectiune in 6 ani

6 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Eu am cumparat Toshiba (de fapt Vestel) 49V6763DA la 399 Euro. In Germania e chiar mai ieftin. Atentie: nu are 3D si nici media player pentru DLNA, in rest e perfect. Are media player, are internet, dar nu are DLNA.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ceva ieftin, bun, calitate si garantie de 5 ani gasesti de la HORIZON

| FakeJoker explică (pentru anonim_4396):

M'am uitat la unele review'uri de la anumite horizon si am vazut ca multi au avut probleme cu culoare, nefiind saturata destul, sau dungi in imagine, si ca meniul smart nu e cel mai decent.

| anonim_4396 a răspuns (pentru FakeJoker):

Nimic nu se compara cu Samsung la culoare, si pori gasi Samsung smart tv (diagonale de 81-101) la pret de genul 499 €

| doctorandus a răspuns (pentru anonim_4396):

Al meu e cu 100 Euro mai ieftin si are diagonala de 124 cm. Inainte am avut plasma Samsung full HD si dupa ce am setat ce-mi place nu vad nicio diferenta de culori.