Depinde ce rami is ddr, frecventa, transfer rate, latencies. dar daca nu te pricepi la asa ceva cumpara ddr3
Depinde ce ddr este placuta, ce latenta are, dar cel mai important frecventa ( mhz ). Ca sa iti mearga jocurile bine si ca acei rami sa fie pentru hocuri iti va trebui o placuta de latenta CL6+ si o frecventa de peste 1666 mhz. Dar sa nu ne grabim degeaba in a cumpara o memorie ram in plus daca procesorul si placa video sunt slabute. Jocul pe care il vei rula tot mai greu ti se va misca cel putin vei avea cu 2-3 fps in jocuri fata de 2gb anteriori.
Jocurile au nevoie si de placa video si procesor, dar in general placa video si 3gb ram am observat ca e destul pentru toate jocurile, niciunul nu consuma mai mult de 2gb, din cate am jucat eu.
Tu sti ce vorbesti? Si chiar daca ai placa video incorporata cu 4 gb ram ti-ar merge destul de bine. Daca ai o placa dedicata de 1 gb e perfect.Deci se simte bine bine 4 gb ram.dar vezi iti trebuie windows de 64 bit ca sa iti vada tot ramul.
Nu iti vor merge chiar toate jocurile deoarece ai nevoie si de o placa video nVIDIA foarte buna, jocurile n-au nevoie intotdeauna de 4 RAMI ci de o placa video foarte buna, RAM sunt pentru a nu-ti ingheta imaginea in joc, deci conteaza si ei un pic. Sper ca nu te-ia suparat pe mine.
Salut!
Conteaza si procesorul, poti sa ai si 32Gb ram daca nu ai procesor si placa video nu iti vor merge toate jocurile.
Posteaza toate caracteristicile pc-ului tau si o sa primesti toate raspunsurile
Am procesor de 3, 2 ghz, placa video 1 gb, 64bit si 2gb ram.
NU te increde in procesoarele AMD ca nu sunt de cat arata, sunt mai mici.
îmi vor*
Acum depinde și de câte jocuri ai, cât de complexe sunt și cât ocupă fiecare. Cu siguranță calculatorul/laptop-ul ți se va mișca mai bine cu mai mult loc, la fel și jocurile
.
Sa te astepti la diferente mari. De exemplu daca pe pcul tau ruleaza Windows 7 acest windows consuma din start 1gb ram. Tu mai ramai practic cu 1 gb din care daca folosesti messenger/skype( mai pierzi 300mb minim) daca esti pe facebook sau pe vreun joc prin browser (800mb minim din cauza Adobe shokwave) Da merita sa iti cumperi daca aveai 4gb ram nu merita sa iti cumperi pana la 8gb. uite aici ddr http://bit.ly/1mNToBV (link prin afiliere)
Nu conteaza doar ramii, ci si placa video si procesorul, asa ca daca ne-ai da toate specificatiile sistemului tau am putea sa-ti raspundem concret la intrebare.