anonim_4396
| Anonim întreabă:

Vreau sa-mi cumpar un laptop si vreau sa am internet pe stik. Ce recomandati?. Vreau sa spun ca stau in Tg. Neamt, ca am un prieten care tatal lui are firma de internet la iasi pe stik. Si nu merge pana aici..nu e semnal sau nu stiu ce. Mai am vecini care au de la cosmote.. Astept raspunsuri happy Funda happy

Răspuns Câştigător
| sltlp a răspuns:

Eu am 3 variante de laptop pentru tine, depinde care iti place mai mult. 1: http://www.pcgarage.ro/......-1gb-grey/ 2: http://www.pcgarage.ro/......gb-silver/ 3:http://www.pcgarage.ro/......2gb-brown/ Toate variantele sunt perfecte pentru muzica si internet. Calitatea materialelor este una foarte buna in acest segment de pret. De asemenea, toate au placi grafice dedicate, pentru a te putea juca ceva in cazul in care vei dorii asta. Sau pur si simplu, vei avea un spor de viteza in photoshop sau la randari. Ca si speciifatii, toate fac fata cu brio la activitatile precizate, cum am mai spus. Daca ai nelamuriri, foloseste facut. raspunde.

3 răspunsuri:
neluL
| neluL a răspuns:

Cam la ce bani vrei laptop si ce ai vrea sa faci cu el? Spune o suma maxima, care esti dispus sa o cheltuiesti pe laptop.
(foloseste functia -> Raspunde din dreptul raspunsului. Vezi foto: http://i.imgur.com/nKA3Y.jpg )

| IonutAxi a răspuns:

Pai laptopul pana in 25 mil..si il folosesc doar pentru internet si muzica. happydar ce conteaza asta?

| AlberT1 a răspuns:

MacBook Pro