| ElenaSt2011 a întrebat:

Salut tuturor.

Puteti sa-mi scrieti cum pot avea doua conturi pe Youtube?

Pe un cont voi avea lectii de germana (incepand de la nivelul zero), iar pe alt cont am nevoie sa pun lectii de engleza, evident toate lectiile vor fi gratuite.

NU pot sa pun toate lectiile intr-un singur cont, caci astfel, cine va cauta lectii de engleza, va gasi in acel cont si lectii de germana; exista riscul ca unii internauti sa nu aiba rabdare sa caute si pot zice ca nu mi-am organizat bine contul, daca vor gasi amestecate atat lectii de germana cat si lectii de engleza, toate la un loc in acelasi cont.

Stiu sigur ca se poate ca o persoana sa aiba mai multe conturi pe Youtube, deoarece ascult cu drag documentare postate de aceeasi persoana (ii cunosc vocea si in plus, se prezinta de fiecare data) si, am observat ca unele documentare sunt postate de pe un cont, iar altele apar postate sub nume de cont diferite.

Datorita faptului ca voi posta lectii de engleza si de germana, am nevoie de un cont pentru fiecare din ele.

Le multumesc anticipat tuturor celor care imi vor raspunde.

Va doresc un weekend excelent.

Răspuns Câştigător
| WhiteLife a răspuns:

Iti faci un cont pe Youtube si poti avea mai multe canale cu continut diferit si cu setari diferite. Asa nu trebuie sa iesi si sa te conectezi mereu la alt cont.

2 răspunsuri:
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Fiecare adresa de e-mail GOOGLE poate fi afiliata unui cont de YouTube, deci poti avea 2 conturi de YouTube cu 2 adrese de e-mail Google diferite. Google Mail iti permite sa faci cate adrese de e-mail vrei.

| InYourMind a răspuns (pentru anonim_4396):

Se poate ca pe o singura adresa gmail sa fie mai multe conturi Youtube.