anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut!

Urmeaza sa ma apuc de atestat de Bolt, masina e noua, o sa cumpar camera,huse de piele sau impermeabile(scaune,bancheta),covorase de cauciuc sa o bag la treaba, am telefonul de se incarca fara fir, si masina are functia asta deci daca o sa fac pe ea atatea ore prin oras zilnic si tin telefonul acolo,mai e nevoie de cablu sa incarc telefonul in timp ce conduc cu android autocarPlay, unde as putea tine telefonul? Masina nu prea are locuri multe de tinut telefonul doar in cotiera, si 1 loc de pus telefonul unde se incarca fara fir,exista functie sa inchid incarcarea lui? In timp stric bateria telefonului daca l-as lasa fara cablu sa primeasca asa curent tot timpul?
Ce imi recomandati, sa tin telefonul in buzunar? Sau sa il bag la acte in torpedou, ori in buzunarul usii soferului,pe partea mea,sa imi cumpar casca cu microfon? Am casti bluetooth cu microfon in ele,cum as putea sa conectez telefonul sa nu se auda in boxe in timp ce imi suna telefonul sau vorbesc cu cineva urgent ceva, ma gandesc daca sunt conectat la masina cu telefonul din start o sa am problema cu castile, ma gandeam sa tin 1 casca in ureche in caz de ceva+cu o casca si o ureche libera auzi sunetele exterioare din jurul tau ce se petrec in timp real,nu aud clientii ce vorbesti,ori consuma bateria la telefon mult masina+casca, sa cumpar si aparat de pos sa plateasca si cu cardul clientii? Sau raman doar pe varianta cu cash,am inteles ca in flota platesti chirie pe aparatul ala de fac plata cu el clientii, lunar, asa daca il cumperi si il omologhezi la firma lor, e al tau nu mai platesti chirie,+ nu e scump 4-5 milioane costa acel aparat, chiria lui ar fi de 5 lei pe luna cel inchiriat sau 10-15 lei, habar n-am am uitat aceste detalii.

Daca as pune o camera tripla in masina ar viola intimitatea clientiilor? S-ar simtii incomozi? Sau nu am voie sa fac asa ceva in masina mea,oricum filmarile s-ar sterge n-am ce sa fac cu ele, doar in caz de furt,sau de injuraturi,tot felul de cazuri mi-ar folosii,gen camera are ecran in parbriz se vede ce se filmeaza pe ea,si camera de filmeaza in interior tot din ea ar iesii,nu ascunsa...zic camera tripla sa filmeze in fata, in interior+spate, dar nu stiu daca sunt bune camerele astea sau daca am voie sa folosesc asa ceva...

Ori sa caut camera doar fata

Răspuns Câştigător
| anonimg a răspuns:

Chiar dacă clienții s-ar simți incomozi, tu pune camere. Dar să știi că îți asumi riscul ca clientul să nu se mai urce în mașină și să faci drumul degeaba până la client. Clientul nu știe că există camere ca să poate să te refuze mai dinainte.
Cât despre telefoane, da, ele se vor descărca (uza) mai repede dacă sunt ținute tot timpul la încărcat. Dar nu ai încotro, pentru că te bazezi în totalitate de telefon pentru comenzi. Și taximetriștii țin un telefon continuu la încărcat prin cablu, pentru comenzi și gps.
Probabil mai multe detalii găsești pe site-ul companiei la care vei lucra. Nu știu să-ți spun ceva despre pos, că nu știu. Știu doar că legea obligă orice comerciant să ofere și plata prin pos.

8 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Sigur o sa te descurci sa faci bolt daca te-ai impotmolit la unde iti pui telefonul?

| anonim_4396 explică (pentru suntserios):

Degeaba ai numele "suntserios", am intrebat doar,nu sunteti in domeniu sau nu stiti,nu comentati,e simplu!
Din tot ce-am scris eu acolo doar partea cu telefonul unde il pun, ai ramas marcat pe viata? laughing))
Faci misto si nu e frumos, chiar daca raspunzi la multa lume aici, si esti veteran, raspunsul tau e egal cu 0.

| suntserios a răspuns (pentru anonim_4396):

E foarte seriosa intrebarea mea. Nu am incredere intr-un sofer care se presupune a fi profesionist care nu e in stare sa se hotarasca unda sa tina telefonul.

| anonim_4396 explică (pentru suntserios):

Fiinta minunata si gingasa ce esti, o sa fiu nou in domeniu, oricine incepe de la 0 in orice job, nu te nasti gata invatat, nu e rusine sa intrebi, rusine e sa nu te documentezi inainte.

| suntserios a răspuns (pentru anonim_4396):

100% de accord cu ce ai scris.
Doar ca sa stii unde sa iti tii telefonul nu are nicio legatura cu jobul.

| qgenius153 a răspuns:

"Daca as pune o camera tripla in masina ar viola intimitatea clientiilor?" da frate, incepe masina sa scoata maimutoiul la ei! (mai lasa englezismele, se spune "a incalca" in romana!)

| anonim_4396 explică (pentru qgenius153):

Cata rautate, am impresia ca nu stiti nici sa cititi si comentati ca acidu din Cola sa va aflati in treaba...

| qgenius153 a răspuns (pentru anonim_4396):

Frate, cu eseuri de-astea se vine la bac nu pe TPU.