| fear1234567 a întrebat:

Salut..Va Rog sa imi raspunda si mie cineva..deci mi-am cumparat o camera web care este ascunsa intr-un maimutoi..eu cu familia voi pleca in concediu 2 zile si vreau ca dupa ce vin sa vad ce au facut animalutele mele...as putea lasa laptopul deschis...deci? ma ajuta cineva? dau funda!+vot daca pot da vot

6 răspunsuri:
| GregHouse a răspuns:

Da, poti, dar trebuie sa-l lasi la curent tot timpul (altfel se va descarca) si sa setezi (eu am la semnul acela de baterie o optiune, More power options) sa nu se inchida niciodata atunci cand este la curent, in cazul tau.

| fear1234567 explică (pentru GregHouse):

Aha...mersi..oriqm il voi lasa non-stop la curent.dar clapeta lasata sa nu se vada ca o sa vina cineva sa le de-a de mancare animalelor..si na...sa vad si eu..imi poti spune si mie te rog frumos cum sa o fac?

| iamSeBy a răspuns (pentru fear1234567):

Daca lasi monitorul in jos, el intra automat in standbay...

| GregHouse a răspuns (pentru fear1234567):

Are dreptate iamSeBy, daca lasi monitorul intra pe standby. Doar daca ai vreun loc unde laptopul sa nu poata fi vazut, si de asemenea faptul ca incarcatorul e-n priza sa nu bata la ochi.

| fear1234567 explică:

Da..multumesc foarte mult.dar alta idee mai aveti? o microcamera sau altceva? orice...si sa nu fie nici foarte scumpe.ca asa am gasit eu una la 13 milioane dar...pentru 5 zile.ce idei mai aveti? dar eu vreau ca in momentul cand ma intorc sa vad tot ce s-a intamplat..multumesc!

| fear1234567 explică:

Si mai e o problema...cand ii dau sa inregistreze...nu inregistreaza mi se blocheaza!