| Cristian01091996 a întrebat:

Salutare, am o nedumerire/problema.
Aseară stăteam în pat putin, ma ofijneam putin, apoi din camera cealaltă, dintr-o dată, aud niste bătăi de la lada frigorifica care m-au pus pe gânduri putin.
Lada e model arctic rezistenta la temperaturi scăzute (nu mai stiu ce model e, în fine).
M-am uitat la panou la beculețe, e pe verde, deci merge, îngheață.
Problema e ca a inceput sa tremure în timp ce se aud bătăile alea gen trosnituri mici și nu stiu daca e vreo problema pe partea tehnica sau nu.

Vreo parere, ceva?
Dau funda celui ce reușește să ma ajute happy.

4 răspunsuri:
| LittlePoppy a răspuns:

De cand nu ai mai dezghetat-o?
Daca a format gheata/zapada, daca e prea incarcata cu gheata, nu mai functioneaza bine. Forteaza si... tremura si auzi batai. Orice congelator/lada se dezgheata complet o data pe an. Se curata, se usuca si se reporneste.

| Cristian01091996 explică (pentru LittlePoppy):

Am dezghetat/curatat/uscat, apoi a mers normal o zi, dupa iar incepe sa tremure, si cand m-am uitat in jos tremura de la compresor, compresorul miscand si grilajul, de acolo si bataile auzite. Ce pot sa-ti spun e ca merge tot la el, ingheata fara probleme, la panoul electric e pe verde la temperatura de inghet, doar ca dupa maxim o zi incepe sa apara problema mentionata mai sus... Nu stiu ce sa mai zic, sustinerea compresorului care ii amortizeaza miscarile a slabit si de aia se misca cu tot cu grilaj si lada cand porneste, sa fie asta oare?

| LittlePoppy a răspuns (pentru Cristian01091996):

Este pus perfect orizontal? Daca da, va trebui sa chemi un specialist.

| Cristian01091996 explică:

Ma odihneam*
M a bătut autocorectorullaughing

Întrebări similare