| Coca_Marian_1984 a întrebat:

Salutare TPU,am o broblema cu Yahoo Mail de cativa ani,si nu am reusit sa iau legatura cu Yahoo Romania din motive inca necunoscute.
Problema consta in imposibilitatea de a trimite emailuri,nici nou compuse,nici ca raspuns catre adrese confirmate ca fiind reale ale unor prieteni care imi pot trimite email ( evident ca ei pot),dar eu nu pot trimite,orice email trimis declanseaza email automat de Mailer Deamon care imi comunica ca emailul meu nu poate fi trimis,in ciuda memoriei inca disponibile,asta de dinainte sa apara noile reguli si conditii de utilizare, poate fi vorba de setarile gresite? (Port sau format de email), mentionez ca este setat formatul IMAP si/sau POP3, acesta din urma e posibil sa fie sub-format sau vreo setare gresita a mea,rog pe cineva care stie intr-adevar,sa ma ajute cu setarile, la modul interactiv ar si si mai frumos, pentru o comunicare mai usoara, rog sa fiu contactat pe Facebook la /marian.coca3

Răspuns Câştigător
| seularts a răspuns:

Daca folosesti mailul pe pagina de la yahoo din browser, nu ai treaba cu IMAP si POP3. Acele porturi sunt specifice aplicatiilor de trimis mail ce sunt instalate pe un dispozitiv. Sincer Yahoo nu a fost niciodata cel mai grozav mail pe lumea asta. Iti recomand sa incerci gmail. O sa ramai placut surprins!

| Coca_Marian_1984 explică (pentru seularts):

Folosesc Gmail in paralel, si sunt foarte multumit, dar am nevoie si de Yahoo Mail...

1 răspuns: