| OpSs a întrebat:

Salutare TPU am si eu o problemuta destul de mare... am trimis un.rar la un coleg pe mess acum 2 - 3 luni cu un proiect si l-am sters din PC fara sa vreau, era langa un program si cand am dat unistal a sters si.rar, colegul meu a sters si el... intrebarea mea este cum pot recupera sau cum pot sa recuperez de pe mess sau ceva de genu, ca l-am trimis pe mess si cand dau la conversatii imi arata conversatia dar ce am trimis nu imi arata am cautat peste tot in C YAhoo si nimic nu gasesc va rog ajutati-ma

Răspuns Câştigător
| mihai69 a răspuns:

A trecut prea mult timp ca să mai poți recupera ceva cu programe de „undelete / unerase". Mă tem că e imposibil. Altădată, folosește măcar e-mail-ul pentru a trimite atașamente - alea le poți regăsi oricând, dacă îți configurezi clientul de mail să rețină o copie a mesajelor trimise.

5 răspunsuri:
| OpSs explică (pentru mihai69):

L-am trimis pe mess, nu pot sa il gasesc undeva? imi arata conversatia cu el dar nu imi arata atasamentul

| AndreyD88 a răspuns:

Incearca cu Recuva sau cu alte programe de recuperat fisiere sterse.

| mihai69 a răspuns (pentru OpSs):

Asta am citit încă de la început. Vestea proastă este că nu se arhivează decât conversațiile scrise, nu și conferințele (audio) și / sau fișierele trimise „peste (sau prin)" acea legătură.
Dacă era e-mail, ăla era salvat cu tot cu atașament.
sad sory kiddo...

| mihai69 a răspuns (pentru AndreyD88):

Recuva merge dacă l-a șters adineauri; sau ieri, în cel mai fericit caz, dar nu după trei luni, timp în care zona de disc eliberată de acel fișier a mai fost scrisă peste de șapte-j-de-mii de ori.

| OpSs explică:

Aha, mersi mihai69 big grin