| 2Tuzuki0 a întrebat:

Salutare TPU, azi mi-am schimbat windows-ul la laptop si acum nu pot sa il conectez la internet, dar nici nu primeste CD-ul lui original, bag CD-ul, dau dublu click pe el si imi apare o eroare cu mesajul „ AsInsWiz.exe -.NET Framework Initialization Error ".
Am incercat sa bag framework-ul pe un stick si sa il instalez pe laptop dar nu merge, nu ma lasa sa instalez nimic, ma poate ajuta si pe mine cineva, va rog!

Răspuns Câştigător
| gelu1970 a răspuns:

Cine poate stii ce instalare de windows ai facut...
in ideea ca ai formatat asa cum trebuie, ar trebui sa ai macar net prin wifi. daca nu ai, mergi la cineva care are un pc functional si intri aici :
drp.su/
il descarci pe stick sau il pui pe un dvd si instalezi driverul necesar. restul de drivere te sfatuiesc sa le cauti in pagina fabricantului sau sa folosesti de exemplu slim drivers, atunci cand ai net.
driver pack, nu are nevoie de conexiune net.

6 răspunsuri:
| Zaygon a răspuns:

In afara de placa video nu ar trebui sa dea eroare la framework. Cum a zis si gelu du-te la careva si descarca driverul pentru placa de retea sau wlan si dupa le iei si pe celelate de pe siteul producatorului. Daca ai Win 8.1 ar fi trebuit sa se descarce automat mare parte din ele.

| 2Tuzuki0 explică (pentru gelu1970):

Am si PC, dar nu ma lasa sa instalez nimic, am incercat sa iau pe stick si mi se deschide un cmd se inchide si nu se intampla nimic, am vorbit cu un tovaras acum si a spus ca poate sa fie din cauza ca am bagat windows de 64 biti si laptop-ul meu are 32 biti la Properties. Pe PC tot de min e bagat windows-ul dar PC-ul are 64 biti si merge perfect, poate sa fie din cauza asta?

| gelu1970 a răspuns (pentru 2Tuzuki0):

Poate fi o posibilitate. de ce naiba ai instalat un X64 daca laptopul nu suporta?

| vladaia a răspuns:

Clar ai instalat un win care e pe 64 bit iar driverul de la placa de retea e pe 32 de bit. Iti recomand un expert

| 2Tuzuki0 explică (pentru gelu1970):

Am un singur CD cu windows si nu are 32 biti pe el si am zis sa incerc ca poate nu o fi o problema asta, dar acum ma gandeasc ca asta poate sa fie singura problema.

| gelu1970 a răspuns (pentru 2Tuzuki0):

Fa un dvd cu windows 7 de 32 bit. spui ca ai un pc functional. intri aici si il descarci. link ti-l trimit in mesaj privat. aici mi-l sterge admin