| MikiMIHAI1324 a întrebat:

Salutare TPU, dețin un adaptor wireless de la NetGear Nighthawk A7000, un abonament Fiberlink 300 și un sistem de operare cu următoarele componente: i3-4000M, 8 GB, AMD Radeon HD 8750M, și sunt curios care ar putea fi cauza (și eventuala soluție) pentru o problemă în legătură cu adaptorul wireless, în anumite aplicații cât și jocuri și rareori pe standby, acest adaptor pierde extrem de frecvent semnalul cu routerul și se deconectează fără ca eu să am vreo implicare, am mai căutat această problemă pe internet și am încercat recomandările altora, dar fără nici un rezultat funcțional
Mulțumesc foarte mult

Răspuns Câştigător
| TechPain a răspuns:

Problema a aparut de mult? A functionat pana de curand sau e configuratie complet noua?

Telefonul merge bine in acelasi loc ca si laptopul?

Ce router ai?

Routerul e la distanta mare de laptop? Exista "obstacole" intre laptop si router? De exemplu pereti metalici, frigidere, etc.

Exista multe retele wifi (sau dispozitive ce emit multe radiatii ) in zona respectiva?

O solutie permanenta ar fi utilizarea unui cablu de ethernet.

2 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| MikiMIHAI1324 explică:

Aparent (presupun) că am rezolvat problema, aparent era o problemă care intervenea de undeva din setări, mai precis la auto configurația adaptorului, lucru pe care l-am rezolvat prin următoarea comandă în CMD
"netsh wlan set autoconfig enabled=no interface"Nume Wi-Fi", tot ce pot presupune e că adaptorul se autoconfigura spre operarea cât mai bine împreună cu aparatul de bază și din acest motiv tot pierdea semnalul și conecțiunea și cu laptopul și cu routerul