N-am auzit de resetare cartus. Cand se strica, se strica si gata. Poate doar in fabrica sa le repare. Resetare imprimanta/multifunctionala se poate. Scoate cablurile din spate 15 minute si pe urma reconectezi. Aparatul va avea din nou setarile din fabrica.
Salut. Stai linistit. Atat timp cat iti merge, de ce trebuie sa-ti arate nivelul de ink din cartus? Cand il curatam profesional la copy-center (cu ultrasunete), intr-adevar, aparea pe soft nivelul de cerneala. Acum, cand il incarc manual, nu-mi mai arata, dar tot merge cartusul. Si economisesc si bani. Mergi la un centru de reincarcare cartuse care are si aparat de curatare si pe urma vei rezolva problema.
Azi am fost nevoit sa cumpar un cartus nou, cel original l-am incarcat o data, iar a doua oara nu a mai printat! Am intrebat pe cei de unde am cumparat azi cartusul si mi-au spus ca imprimanta cica mi-ar fi ars cipul, si ca de acum incolo cand imi arata ca mai este putina cerneala in cartus sa il incarc.
Stii ce se intampla? Ce nu e original merge o singura data! A patit si matusa mea la fel. Pe urma l-am luat original si il incarca si acum de cate ori vrea. Deci, ori a avut probleme din fabrica, ori nu a fost original cartusul tau. Nu stiu ce sa-ti spun. Se poate intampla. Am fost la un copy-center si mi s-a spus ca al meu cartus nu mai poate fi umplut, intrucat e defect. Am schimbat locatia si o alta firma mi l-a incarcat si a functionat la cote normale. Totul e relativ. Nu tot ce ti se spune e foarte adevarat. De preferat e sa primesti confirmare din mai multe locatii. Asa am patit, asa iti povestesc.
Si eu am momentan probleme cu cartusul original, dar se spune ca pana si el are perioada de valabilitate. Trebuia sa expire in 2008. Or, noi suntem in 2012. Cred ca si-a facut destul treaba. Il trec in shomaj tehnic pana aflu daca se poate recupera.
Bafta multa!
jl12w7 întreabă:
RalucaRaluLuca întreabă: