| Alex_1450 a întrebat:

Spuneti-mi si mie va rog Alcatel OT-991 este bun?

25 răspunsuri:
| SovietMarshalPeter a răspuns:

Nu prea cred, nu prea sunt bune Alcatelurile.

| bloodyhell a răspuns:

Da e bun are multe chestii.

| Prici a răspuns:

Presupun ca te referi la cel disponibil la Orange
Nu, nu este bun
Eu ti-as recomanda sa-ti cumperi LG optimus net, tot de la Orange
Desi au procesoarele la aceeasi putere, cel de pe LG este mult mai nou
Alcatel-ul are el un ecran mai mare (4.0" vs 3.2") dar are aceeasi rezolutie dar mai putini ppi adica o sa ti se vada patratos pe el
LG-ul are si mai multi RAM-i (512 vs 256)
Camera este tot de 3.2 la ambele doar ca, alcatelul are blitz iar LG-ul nu, dar LG-ul are autofocus si filmeaza la o rezolutie mult mai mare decat acel Alcatel.
In ultimul rand, LG-ul optimus net are aceeasi baterie dar dureaza mai mult bateria si ESTE MULT MAI IEFTIN si ti-l poti lua la un abonament mai mic

Deci alcatelul acela nu este foarte bun, in schimb iti recomand sa-ti cumperi LG optimus net

Sper ca te-am ajutat
Funda?happy

| Barnea_Georgel_Alin_Barneageorgelalin_1979 a răspuns:

Am achizitionat eu Alcatel ot 991 prin fidelizare on-line plus optiune my smartphone 5 si vreau sa va zic ca telefonul este praf. Dupa 1 saptamana de utilizare am cerut returnarea lui deoarece nu sunt multumit absolut deloc. Comenzile merg foarte greu, touchscreenul merge foarte prost, cand vrei sa apelezi, se inegreste ecranul iar apelul se face dupa cateva zeci de secunde bune.....etc etc! Va sfatuiesc cu mana pe inima sa nu achizitionati asa ceva deoarece dupa parerea mea, Alcatel a dat gres cu varianta aceasta de terminal. Norocul meu a fost ca l-am achizitionat on-line si mi-a dat posibilitatea sa-l returnez ca daca-l luam din shop sau partener Orange o luam in freza. Numai bine!

| My_Michael_1993 a răspuns:

Eu am telefonul de o luna si cv nu pot sa zic ca sunt foarte multumit de el dar sunt totusi la banii astia nu cred ca ai vrea sa mearga ca un 4s sau sIII camera este buna sunt multumit de el downloadeaza repede dupa net merge ok raspunde imediat la orice comanda si cand suni sau trm mesaje eu orice fac pe el merge bine

| Chpr_Andreea_1998 a răspuns:

Mi-am luat telefonul asta acum o luna si pot sa spun ca sunt foarte multumita de el.

Alte răspunsuri
| ha900 a răspuns (pentru Barnea_Georgel_Alin_Barneageorgelalin_1979):

Telefonul este foarte bun are ecran mare si lucreaza foarte bine daca nu bagi multe aplicati pe tel. Daca le pui pe sd nu mai lucreaza greu.

Alte răspunsuri
| Girl_2549 a răspuns (pentru Prici):

Camera este de 5. E mai ieftin ca Lg'ul ..bateria tine mai mult la Alcatel si nu vede patratos.Parerea mea. Ramai la ALcatel love struck!

| r3sp4ct a răspuns:

Eu il am de 5 zile si nu mai merge niciun difuzor ....telefonul este bun dar se misca cam greu

| Bibitzzzaa a răspuns:

A..si eu am il am de putin timp, dar imi place e foarte bun..are ulte aplicatii superhappy

| AlcatelOneTouch991 a răspuns:

Este FOARTE BUN! Eu il am de aproape 1 Luna. Are camera de 5 MP si Blitz, are aplicatii, wirles, android, Touch-ul merge usor (DACA STII SA-L FOLOSESTI NU SA APESI CA ASA CLAR CA SE STRICA) e un telefon subtirel, are camera frontala deci poti sa te uiti la ecran si sa iti faci poza, al meu are Antivirus Pro instalat in el, Navigator, Gps, Play Store (descarci jocuri pe el dupa ce iti faci cont pe Gmail ) are Facebook, Youtube, Cand scrii mesaje e foarte simplu. intorci telefonul si scrii happy cat despre modul in care arata are pe spate un fel de material care nu permite sa alunece din cate am inteles si pentru cei ce zic ca e praf E PRAF FIINDCA NU STIU EI SA IL FOLOSEASCA, ORICE TELEFON E BUN DACA STII SA AI GRIJA DE EL! TI-L RECOMAND CU! happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da,este foarte bun. eu il am de 1 saptamana si merge aproape perfect.are putin lag, doar atat, in rest este bun. FUNDA?

Alte răspunsuri
| Andrei-daniel_Muresan_1956 a răspuns:

E bun alcatelul si eu vreau sa imi iau adica chiar o sa-mi iau in iunie e bun telu sa ti-l iei merita

| Calu_Bogdan_1985 a răspuns:

Nu se vede patratos, daca ii faci un update la sistem se vede chiar bn.eu am unul..merge perfect..si indraznesc sa-l compar in ceea ce priveste calitatea imaginii cu un S2..depinde si cat de bine te pricepi sa umblii pe el.

Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
| andreeamihele a răspuns:

Eu il am de 2 saptamani si nu sunt multumita de el. E adevarat ca se misca greu, bateria nu tine foarte mult si se blocheaza de cel putin 2 ori pe zi.

Alte răspunsuri
| Yones_Cezar_1999 a răspuns:

Da telul este foarte bun, mia imi place, il comand, in aceasta luna am sa il cumpar.
M-a inspirat un videolclip, care til dau si tia. acest videoclip este foarte reusit, telefonul merge bine, o sa te convinga si pe tine sa til iei:
https://www.youtube.com/watch?v=WWy85PJbleI

Alte răspunsuri
| anonimuslove a răspuns:

Nu. nu e bun

Alte răspunsuri