Sa inteleg ca ai Y! Mail Plus?  http://u.nu/2h7y
Daca folosesti vreun soft de "fetch mail" gen YPOPS probabil se aplica aceleasi reguli ca si in cazul web interface, adica 100/ora.

Ordonare:
					După relevanţă

Ordonare:
					După relevanţă 

Mesajele nu pot fi considerate spam atat timp cat le trimiti din interfata Yahoo! Mail. Limita este de 100/ora la contul free.
					Asta schimba tot.
Trebuie sa configurezi Domain Keys (DKIM) pentru domeniul tau si nu o sa mai ai probleme pe viitor. Chestia asta o poate face webhost-ul contra unei sume de bani.
Ma indoiesc ca Yahoo! face restrictii de genul asta, poate doar in cazuri foarte grave. Singura problema e ca mesajele tale vor ajunge la un moment dat in folderul Spam - aici intervine DKIM.

Nu cred ca e vreo limita, sau, daca e, e destul de generoasa. Eu am un prieten in Canada. Diferenta de fus orar e de 7 ore. Comunicam pe mail si, uneori (chiar azi), in 4 ore, schimbam cca 50 de mailuri, fara probleme.
50 e putin. Vreau sa stiu ce se intampla pe la 100-200, poate chiar mai mult
					Ah, am fost eu neclara. Trimit de pe o adresa non-yahoo (ca sa zic asa), catre adrese yahoo, din Outlook. Chiar si asa, yahoo poate considera ca spamez si sa-mi restrictioneze posibilitatea sa trimit catre adrese yahoo. Ca sa fiu sigura, o sa consider ca se aplica regula pe care ai gasit-o tu: max 500 pe zi iar fiecare mesaj sa nu fie catre mai mult de 100 adrese. Informatia asta o cautam, mersi mult! 

anonim_4396 întreabă: