Nu. Nu ești singura. Ce copilărie frumoasă am avut fără tehnologie și social media!
Știam să ne jucăm și nu ne plictiseam deloc. Mai ales vara stăteam afară până se întuneca și nu intram în casă la ora când se difuzau desenele animate de frică să nu ne rețină părinții în casă. Parcă erau în jur de ora 7 seara, dar joaca era mult mai captivantă decât ecranele televizoarelor.
Nu tehnologia este vinovata de acest comportament uman, primii fiind parintii care nu-si supravegheaza copii, care nu-i educa, apoi sunt alegerile personale samd.
Si unde sa ne oprim? Daca mergem in trecutul tehnologic pana la radio, atuncim mergem si la wc-ul fara apa curenta. Daca megem inainte de ziare, atunci ne intoarcem si la lipsa oricaror drepturi. Vezi bine ca unii vor sa renuntam la statul democratic si fara sa renuntam la tehnologie, daca renuntam la tehnologie, cu atat mai mult ne intoarcem la statul autoritar. Iar eu ma intalnesc cu altii, nu stiu ce te impiedica sa o faci si tu.
Mie nu mi se pare ca suntem in punctul ala. In continuare vad pe strada, cafenele, restaurante, parcuri, etc. oameni care vorbesc si se distreaza unii cu altii.
Poti sa iti dezactivezi social media! Eu nu am conturi pe social media si sunt foarte bine
Și aici?
Asta mai diferit
Aha! Deci nu esti credibilă.
Practic nu este retea de socializare, e site cu intrebari si raspunsuri pentru adolescenti
Aaa, deci aici nu se socializează, ci doar vorbim asa ca sa ne aflam in treaba.
Maturizeaza-te!
Mai multe se cearta oamenii! Sincer vorbind
Nu ești singura. Internetul este util, dar parcă ne consumă pe noi, pana mea...