| henry14 a întrebat:

Sursa PC
Buna ziua am nevoie va rog sa imi recomande cineva o sursa pc la mana a doua de pe olx sau okazii, intre suma de 150-200 de lei, am urmatoarea configuratie:
Procesor AMD FX 6300, 3, 5 GHZ, 6(six core) 6 nuclee
Placa video ATI Radeon HD 4870
8 gb RAM ddr3
Va multumesc! happy

10 răspunsuri:
| Aylee a răspuns:

Sursa la mana a doua? Eu iti zic sa o cumperi din magazin, daca ai norocul meu sa prinzi o sursa şmenuită o sa ti se arda si placa de baza si hardul si ai sa dai dea bani de iti vine sa plangi. Nu ma intelege gresit, dar decat sa dai mai incolo 400 de lei + mai bine acuma 80 de lei pe o sursa.

| henry14 explică (pentru Aylee):

Nu am bani acumd e una noua, de asta spun, am nevoie de una la mana a doua pana in 200 de lei... si sa fie de vreo 750 w

| Aylee a răspuns (pentru henry14):

Te inteleg, dar chiar vrei sa risti tot sistemul pentru 200 de lei? Din ce am vazut pe internet costa intre 200 si 300 de lei, am vazut ceva la 220 de lei. Imprumuta-te de 20 de lei si ia-ti o sursa daca ai rapida nevoie. Serios nu incerca sa iei la mana a doua, e cum ai juca ruleta ruseasca, poate sa fie super buna sau poate sa fie cosmarul tau.

| henry14 explică (pentru Aylee):

Care ai vazut.o la 220?

| Mihai1810 a răspuns:

La aceasta configuratie nu trebuie o sursa de 750w, merge si una de 620 ca http://www.emag.ro/......CH0VMBBM/.

| henry14 explică (pentru Mihai1810):

Ma gandeam la una de 750, pentru ca pe viitor s-ar putea sa fac upgrade la palca video tot Radeon hd seria 6 sau 7.

| Mihai1810 a răspuns (pentru henry14):

S-ar putea ca si dupa upgrade sa ajunga tot o sursa de 620w. Fa un calcul sa vezi cat iti consuma componentele si mai ia o marja de siguranta. Depinde si de ce HDD ai.

| StochitaCatalin a răspuns:

Cumpara din magazin, sursa nu trebuie sa fie de 750w.Maxim 500w si o sa iti tina configuratia, eu am fx6300+r7 260x si imi tine una de 450w
Recomand una de 600 totusi daca o sa cumperi o placa video mai buna : http://www.pcgarage.ro/surse/sirtec-high-power/element-bronze-600w-1/

| henry14 explică (pentru StochitaCatalin):

Crezi ca asta este cea mai buna sursa pana 220 de lei?

| alasca444 a răspuns:

Sursa buna iei si din magazin cu 200 de lei de 500W. Poti gasi si la oferte eu zic sa te uiti bine peste toate site-urile si sa gasesti ceva bun nou. Ceva la mana a 2-a nu te sfatuiesc cam toate au cate 1 defect care te va costa in viitorhappy