EleMMenT cand vreau sa instalez Daemon Tools imi apare ''extract:error writing to file JRYI-Chrome. exe''. Ce inseamna ca trebuie sa instalez google chrome? Ca eu nu il am.
Cred ca da nu stiu ce sa zic eu am chrome si cand l-am luat nu imi dadea nicio eroare...
Multumesc pentru raspunsuri o sa vad eu la toate si o sa incerc. Multumesc inca odata.
Verifica temperaturile de la CPU sau placa video. E posibil ca acceleratia grafica sa incalzeasca sistemul si sa il inchida automat. Incearca cu un profram de stres si streseaza calculatorul in timp ce ii monitorizezi temperaturile daca nu inseamna ca fisierele care deschid jocu sunt corupte si trebuie sa il reinstalezi. Incearca totusi cu un program sa repari registri si vezi atunci.
Am verificat si e racit apropo am uitat sa zic cateodata apar lini albe sin egre cand intru si mi se restarteaza
Daemon tools ori ai memoria prea mica ori iti trebuie programul hamachi
funda?
Verisorul meu are hamachi si ii merge metinul poate incerc si eu.
Eu joc metin2 ro daca spui ca intri in joc si ti se inchide vorba baiatului de mai sus Daemon Tools! e raspunsu daca nu merge nici asa parerea mea inseamna ca exista o eroare inre fisierele metinului.