Itsoft- am unitatea in garantie si asa am cumparat-o dar am si copie se windows 7 ultimate
Cautama sa intru la tine sa te rezolv id mess: itsoft_2011 sau skype adryano2411
Deci tu ai două plăci video, să înțeleg. Cea pe care o zici tu pe placa de bază, se numește placă video integrată, iar cealaltă care zici că-i Nvidia e dedicată.
Deci, du-te la My Computer/Computer/This PC și apasă click dreapta, iar apoi selectează Manage, ca mai apoi să alegi din lista de pe stânga, de la Computer Management: Device Manager.
Odată ajuns în Device Manager, selectează Display Adapters și acolo ar trebui să-ți vezi plăcile video. Eventual poți face și un update la ele. Oricum, la cea care este integrată dai pe funcția Disable(dezactivare) și cea integrată ar trebui să se seteze automat ca fiind placa pe care să se opereze acțiunile.
La display adapters nu am doua, ci doar una (Intel(R) HD grapics. daca dau disable se va pune automat cealalta sa dau in altele si dupa trebuie sa fac windows ul sau alte chestii?