Salut. Am două DVD playere LG identice, (din acelea de 43 cm ) cu un display superb, de asemenea și două Blu-ray de tip nou, micut, urate și fără display, unul nici măcar nu are leduri, habar nu au daca e in sau off. Pe piata nu se mai găsește absolut nimic cu display. Mi-am dorit un Blu-ray, cu display, mare, sa se potrivească cu lățimea sculelor HiFi. La noi piata de electronice SH nu este neapărat foarte diversa. Am luat de pe eBay un Panasonic 3D, care arata impecabil cu genul de telecomanda solida plina de butoane, ca pe vremuri. In consecință îți recomand ebay. Și pe cât posibil sa fie din comunitate (ca sa nu plătești vama). Succes
Discurile sunt pe cale de disparitie, de ce sa dai o gramada de bani pe ceva ce dispare? Apoi nici fisierele de pe discuri nu sunt atat de sigure! Mai bine iti iei un HDD extern si-l poti conecta la TV sau PC, e mai simplu, mai sigur si mult mai ieftin!
Discurile vinil disparusera dar vad ca iar incep sa reapara... dar asta nu inseamna ca si cu discurile bluray se va intampla la fel!
Vezi ex. CD, DVD, astea au disparut si bluray-ul nu mai are mult!
Eu mi-am zis doar parerea, acum tu faci cum vrei! Si da daca ai multe fisiere iti va lua mult timp pana le pui pe un HDD, poate vor trebui si convertite... complicat! dar vezi tu, e mai bine sa te gandesti din timp la rezolvare decat sa pierzi tot!
borz întreabă: