Exista servetele umede speciale pentru sters ecranele LCD/TFT
Spre deosebire de ecranele CRT (cu tub catodic din sticla), ecranele TFT precum cele de laptop trebuie ingrijite mai atent. Poti sa cumperi aceste servetele de curatat sau kit-u de care spune adina68 la orice magazin de specialitate. (emag, shopit, dcshop, flamingo, etc)
Iti zic eu cum: Tragi un scuipat sanatos pe monitor si stergi cu o carpa curata si uscata. Iti garantez ca e mai bun decat orice porcarie de produs special pentru. asa ceva
Eu imi sterg ecranul laptopului cu servetele umede obisnuite, apoi pentru a nu ramane urme, cat inca este umed il sterg cu servetel uscat Zewa Softis/sunt moi si nu zgarie/ mi se curata foarte bine.
Eu folosesc servetele umede sunt foarte bune si il sterg cu un servetel uscat foarte fin sau cu un prosopel de bumbac si am succes garantat si sunt multumita...
O bucata de piele moale putin umida.atat.ase se face... cel putin asa mi-au zis cei care m-am vazut p mine ca stergeam cu solutie de curatat geamuri.
Exista un kit de curatare, continand o solutie speciala si o perie. Eu mi-am cumparat asa ceva de la magazinul Muzica.
Spray special pentru calculatoare, inchide-le si scoate-le din priza, apoi sterge-le cu o laveta moale(dupa ce dai cu spray)
Eu pun pe hartie de bucatarie putin spray de geamuri si al sterg cat mai finut
CRT (cu tub catodic din sticla), ecranele TFT precum cele de laptop trebuie ingrijite mai atent