| DarkShina5566 a întrebat:

Vreau sa-mi cumpar laptop insa pe net scrie ca are 2GB nu stiu de care memorie. Intrebarea mea este: ce anume poate incapea pe el daca are doar 2GB? Nu prea sunt pusa la punct in ceea ce priveste laptop-urile.

8 răspunsuri:
| RS4 a răspuns:

HDD-ul te intereseaza pe tine! (hard disk-ul lui). Cei 2 gb de care zici tu este marimea memoriei ram, care face un laptop sa lucreze mai repede sau mai lent! sunt suficienti cei 2 gb daca esti un utilizator normal! trebuie sa te uiti la capacitatea HDD-ului, pe acesta se stocheaza informatia, si sunt mai mult ca sigur ca este peste 250 GB! bafta!

| JustCosmin a răspuns:

2GB RAM. Nu este memoria HDD-ului. HDD-ul unui laptop poate avea 250GB, 320GB, 500GB sau 1TB.

| laptopnews a răspuns:

E vorba de memoria RAM. Pune un link cu cel pe care vrei sa il cumperi si spune-ne si care e bugetul maxim de care dispui. Poate te ajutam cu o recomandare! happy

| Th33ldeRg0d a răspuns:

2 GB este vorba despre memoria RAM.
La ce folosesti laptopul?
Daca ne dai mai multe detalii te putem ajuta cu alegerea laptopului potrivit.

| horia2012 a răspuns:

- 2 GB se refera la memoria RAM prin care ruleaza toate aplicatiile, inclusiv sistemul de operare (windows 7, 8) depinde ce are instalat cand il cumperi.
- Mediul de stocare e HDD (Hard Diskul). Aici se salveaza TOT ce ai in
calculator.
-Alege in laptop cu minim 2GB
(mai bine 4GB RAM) si un HDD de minim 350 GB.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca este MINI, adica NetBook, se poate ca acesta sa fie si maximul permis., hss are memorie mult mai multa, sa nu-ti faci grija

| tr3ig a răspuns:

Scrier memorie ram posibil 2gb ddr2 sau 3, memoria hardului poate sa fie undeva de la 32gb deca nu ma insel de pentru ssd-uri pana pe la un 64 cred, iar la hdd-uri nu stiu sigur daca se mai face alea de 80gb posibil sata sa faca de la 160 in sus pana la un tera doithinking

| Spaz472 a răspuns:

LMFAO! Este ram nu hdd rolling on the floor