Cred ca la 2 euro ai numai optiunea mystyle care iti da tarif mai bun de genul 1cent/minut. Extraoptiunea te costa un euro si de celalalt euro ai tarifele astea, deci poti sa te folosesti de ceva minute:
1 cent pe minut, SMS şi MMS în reţeaua COSMOTE
plus
9 cenţi pe minut, SMS şi MMS în alte reţele naţionale
plus
9 cenţi pe minut în reţele internationale
6 cenţi pe minut cu numărul favorit din altă reţea naţională.
Sper ca ti-am fost de folos, salut!
Eu am o extraoptiune ON TOP de 2 euro si primesc 400 min si 400 sms in cosmote si 20 min in afara retelei.Incearca sa o activezi cu mesaj cu textul DA la 222 dar s-ar putea sa nu mearga la tine, asta depinde de ce extraoptiune ai avut pana acum.
Cea mai buna varianta pe care o poti alege, dupa parerea mea, este sa alegi optiunea My Way in care ai 500 de minute zilnic http://detoate.ga/uncategorized/extraoptiunea-my-way-de-la-telekom-cosmote/ asa ca te poti bucura de convorbiri multe cu doar 2 euro pe luna.
Cu 2 euro ai extraoptiunea 50 minute naţionale sau internaţionale 500 minute în Cosmote, 500 SMS-uri în Cosmote.Pt activare dai mesaj fara text la 222.:*
My way 500 cosmote pe zi, 500 min in Romtelecom fix pe zi, si 50 mb trafic de date sms la 204 Sms N-are Dar extraoptiunea este pe 1 luna și se menține activa pe cont timp de 7 luni
Daca vr cu mesaj la 204 cate 500 min in cosmote pe zi sms n-are si mai ai si 50 mb
Am primit o oferta de 2 euro/luna (telekom) la activare cu mesaj la 403. Beneficiile extraoptiunii: 500 min si SMS telekom si 50 min nationale. Am activat-o pe nr. ala si merge, dar am incercat sa activez si de pe alta cartela si nu a mers, probabil nu merge pe toate cartelele telekom.
My Way este opțiune pentru o zi sau o luna că nu am înțeles exact?