| AllmaGirl a întrebat:

Am 2 euro credit in cosmote. Imi ziceti si mie o extraoptiune? Stiu ca nu am cine stie ce credit, dar decat sa il termin imediat si pe asta mai bine activez ceva. Raspunsul sa contina numarul de minute pe care il ofera, numarul de sms-uri daca ofera si numarul la care trebuie sa dau mesaj. Multumesc.

Răspuns Câştigător
| IQBoxGeek a răspuns:

Cred ca la 2 euro ai numai optiunea mystyle care iti da tarif mai bun de genul 1cent/minut. Extraoptiunea te costa un euro si de celalalt euro ai tarifele astea, deci poti sa te folosesti de ceva minute:

1 cent pe minut, SMS şi MMS în reţeaua COSMOTE
plus
9 cenţi pe minut, SMS şi MMS în alte reţele naţionale
plus
9 cenţi pe minut în reţele internationale
6 cenţi pe minut cu numărul favorit din altă reţea naţională.

Sper ca ti-am fost de folos, salut!

| AllmaGirl explică (pentru IQBoxGeek):

Suna bine! Cum o activez?

| IQBoxGeek a răspuns (pentru AllmaGirl):

Cu un SMS gratuit, fără text, la numărul gratuit 550. Sper ca ti-am fost de folos.

11 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Eu am o extraoptiune ON TOP de 2 euro si primesc 400 min si 400 sms in cosmote si 20 min in afara retelei.Incearca sa o activezi cu mesaj cu textul DA la 222 dar s-ar putea sa nu mearga la tine, asta depinde de ce extraoptiune ai avut pana acum.

| AllmaGirl explică:

Ambele sunt on top si cer sa am o optiune activa...sad

| iuddavali a răspuns:

Cea mai buna varianta pe care o poti alege, dupa parerea mea, este sa alegi optiunea My Way in care ai 500 de minute zilnic http://detoate.ga/uncategorized/extraoptiunea-my-way-de-la-telekom-cosmote/ asa ca te poti bucura de convorbiri multe cu doar 2 euro pe luna.

| Lauraelena01 a răspuns:

Cu 2 euro ai extraoptiunea 50 minute naţionale sau internaţionale 500 minute în Cosmote, 500 SMS-uri în Cosmote.Pt activare dai mesaj fara text la 222.:*

| Sukaru_NeLu_1997 a răspuns:

My way 500 cosmote pe zi, 500 min in Romtelecom fix pe zi, si 50 mb trafic de date sms la 204 Sms N-are Dar extraoptiunea este pe 1 luna și se menține activa pe cont timp de 7 luni tongue

| Hurmuzache_Ionica_1994 a răspuns:

Daca vr cu mesaj la 204 cate 500 min in cosmote pe zi sms n-are si mai ai si 50 mb

| gogugigel a răspuns:

Am primit o oferta de 2 euro/luna (telekom) la activare cu mesaj la 403. Beneficiile extraoptiunii: 500 min si SMS telekom si 50 min nationale. Am activat-o pe nr. ala si merge, dar am incercat sa activez si de pe alta cartela si nu a mers, probabil nu merge pe toate cartelele telekom.

| Cristina_Mihaela_1996 a răspuns:

La cat dau mesaj pentru activare?

| Munteanu_Corina_1991 a răspuns:

My Way este opțiune pentru o zi sau o luna că nu am înțeles exact?