| Furnicuta000 a întrebat:

Am gasit intr-un sertar un iphone 6 plus gold pe care il foloseam eu acum multi ani. El arata bine, nu are niciun defect estetic doar ca bateria tine putin, cateva ore, si nu are incarcator. Are sens sa il vand? As putea sa iau ceva pe el? Cam cat? Sau sa il bag inapoi in sertar si sa uit de el? M-am uitat pe vinted si am vazut foarte multe anunturi cu iphone 6, 7 sau 8 la 100-150 lei chiar si 50 lei ziceau ca sunt functionale, asa ieftin se vand?

7 răspunsuri:
| 9PM a răspuns:

200 de lei daca arata foarte bine, sa nu aibă displayul zgâriat sau cu pixeli morți. Poți cere chiar 300 pe OLX cu încărcător și cutie.
Cu 150 ar trebui sa îl dai, da nu mai are actualizări de aia nu prea îl cumpără nimeni. Sunt unii care ar putea căuta, da la 300 de lei îți iei un android destul de decent de la Motorola cu 2 ani de update.
Bateria tine de la iPhone 11 PRO MAX in sus, dar daca sunt noi, altfel și la alea se descarcă ușor.
La amanet nu ai nici o șansă, doar pe Vinted, Publi sau OLX

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai ce sa faci cu un telefon atât de vechi?

| gabicoo a răspuns:

Îl dai la schimb (buy back) atunci când îți iei un telefon nou de la Altex, Flanco, etc.

| darrio2007 a răspuns:

E vechi si fara incarcator. Nu ti-l ia nimeni.

| Furnicuta000 explică (pentru gabicoo):

Buna idee, dar ce reducere am?

| gabicoo a răspuns (pentru Furnicuta000):

Vezi pe siteul lor. Nu este tot timpul. Eu am avut reducere de 150 lei. Asta a fost anul trecut.

| octav005 a răspuns:

Se cumpara. stai linistit, in targuri se cauta, am dat si iphone 4 si 5