| Ronald000007 a întrebat:

Buna ziua, am și eu o întrebare: am un iPhone 7 și i-am schimbat bateria recent pentru ca cea veche ținea puțin și se reseta telefonul singur și când ma uitam la sănătatea bateriei îmi arată "service ". Mi-am luat baterie noua dar acum tine bateria însă din când in când se stinge singur și când se aprinde și dau sa ma uit la sănătatea bateriei îmi arată la fel "service " și după câteva momente dispare și arată sănătatea de 100%. Aveți idee care e problema? Am fost și la unele serviceuri dar nici aia nu știau ce sa zică, unii ziceau ceva alții altceva. Mulțumesc!

4 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu e de la baterie e telefonul defect cumpăra ti altul ăsta s-a dus

| Ionutbossxp a răspuns:

Cumpara-ti o baterie de pe net, uita-te la review-uri de exemplu pe eMAG lumea pune si poze ca le arata sanatatea bateriei 100% si ca merge foarte bine. Service batery e facuta de ei, gen de service-ul lor stii? Dar pe eMAG sunt luate de la Apple.

| Ronald000007 explică (pentru Ionutbossxp):

Pai și sa fie de la baterie? Ca nu-i originala? Stai așa ca oricum baterii originale Apple nu exista decât din fabrica dar pe piața nu este originala de la Apple. Doar unele de calitate mai buna sau mai rea. Eu am dat ceva bani pe baterie și e foarte buna doar ca peroblema cu resetatul și cu mesajul de la sănătatea bateriei

| Ionutbossxp a răspuns (pentru Ronald000007):

Pe piata sunt eMAG service, eMAG colaboreaza cu Apple shop, si tot ce e la eMAG este verificat si vandut ca o alternativa noua, nu ai observat ca pe eMAG e Apple shop? gen site-ul lor pe interfata lor, au si Apple logo si scrie pe baterie "Apple inc"