| JajaAliensHere a întrebat:

Cum as putea sa-mi pun orice ringtone vreau la Samsung galaxy mini? Il am de 2 ani si nici acum n-am reusit sa-i pun alt ringtone, in afara de cele pe care le are in memorie de cand l-am cumparat sad Ma poate ajuta cineva? Va rog... Promit funda pentru cel mai bun raspuns. big grin

Răspuns Câştigător
| addrian98 a răspuns:

Trebuie sa intri la piese cu Music Player-ul nu cu managerul de fisiere... cauti in Music player piesa care o vrei, ti apasat si da-i pe setare ca sonerie...

10 răspunsuri:
| miriz a răspuns:

Descarca zedge si poti sa cauti orice ringtone...

| JajaAliensHere explică (pentru miriz):

Am deja multe ringtone-uri/melodii in telefon, doar ca nu stiu cum sa setez una dintre ele, asa incat sa devina soneria telefonului sad

| DaLegend a răspuns:

Daca ai melodii in telefon, ceea ce sigur ai, tii mai mult timp apasat pe o melodie pana ti se deschide un meniu si dai mai jos in meniu aparut si setez melodia ca ton de apel.

| JajaAliensHere explică (pentru DaLegend):

Am incercat, dar vad ca nu merge sad Cand tin apasat pe melodie imi apare o lista in care scrie: redare, adauga in lista de redare, sterge, search. Si atat sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru JajaAliensHere):

thinking Ciudat! Am si eu un Galaxy mini si reusesc sa imi pun orice ringtone doresc.

| JajaAliensHere explică (pentru anonim_4396):

Trebuie cumva sa modific ceva de la setari? thinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru JajaAliensHere):

Nu. Nu stiu cum sa-ti rezolv problema... N-am intalnit asa ceva pana acum. Imi pare rau

| JajaAliensHere explică (pentru anonim_4396):

Ah, ok. Merci oricum happy

| JajaAliensHere explică (pentru addrian98):

Merci mult! In sfarsit am reusit happy

| addrian98 a răspuns (pentru JajaAliensHere):

Bravo`winking mersi pentru funda big grin

Întrebări recente