| Cresta a întrebat:

Buna!
In afara de releele firmelor de telefonie, conteaza si telefonul pentru un semnal puternic? Un semnal care sa fie prins in orice zona. Daca da, care ar fi acele telefoane? Fara iPhone.

6 răspunsuri:
| siriusblack98 a răspuns:

Contează, da. Încearcă telefoanele de la iHunt. Astea sunt făcute să fie rezistente, să aibă baterie durabilă și să prindă semnal chiar și în zone foarte izolate. Sunt telefoane pentru drumeții.

| Cresta explică (pentru siriusblack98):

Multumesc!

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Cresta):

Ce zice el se aplica la multe dintre telefoanele de genul ala - Blackview, Doogee, AGM, samd. Problema e ca nu prea ai idee dinainte. De exemplu e posibil sa ai telefoane cu antene foarte misto dar cu microfoane/difuzoare mai nasoale. Alea sunt construite in principal sa reziste si sa iti dea semnal pe coclauri, dar nu o sa ai sunet de cristal uneori. Depinde de model.

| Cresta explică (pentru GabiDumitrescu):

Intr-o prima faza m-ar interesa semnalul. Apoi, mai vedem.
Mi-ai amintit ca aveam un telefon cu butoane care prindea semnal oriunde. Si avea si difuzoare bune ca auzea la el si un batran pe jumatate surd. Daca nu as avea nevoie si de internet, as mai cauta unul ca ala.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Pana anul trecut am avut un Samsung A34. Aveam semnal (si am ca inca il pastrez) full. Mi-am luat un S24 si am mereu cu o liniuta sub maxim desi stau intr-o zona favorizata: stau la bloc. am cel mult 300 metri in linie dreapta fata de releu si pe directie nu sunt decat case care nu depasesc inaltimea la care ma aflu eu. Adica vad releul de acasa.