| Andra12nov a întrebat:

Buna seara si Craciun fericit tuturor!happy
Am si eu o problema: aseara am incercat sa il sun cu video pe messenger pe varul meu de pe telefon (Samsung galaxy mini2) si am primit o eroare cum ca imi trebuie un plug-in, iar aceasta eroare ma redirectiona catre plug-in. Am dat 'descarcare' si mi-a dat alta eroare care spunea ca plug-inul nu este potrivit pentru telefonul meu. Am cautat si altele dar nu am gasit. Oare sa fie de vina varianta de messenger pe care o am sau insusi plug-inul?
Multumesc anticipathappy

Răspuns Câştigător
| TestPetrut a răspuns:

Stai ca eu ma wifi acasa am router si deci am wi-fi intru acum sa vad cum se numeste Asa am gasit : se numeste as: Yahoo messenger plugin webcam eu il am de pe marketwinking

10 răspunsuri:
| TheLordOfCool a răspuns:

E posibil ca plug in-ul sa nu fie compatibil cu versiunea de Android pe care o ai

| availablehandyman a răspuns:

Sall! se poate sa iti fie de la camera trebuie sa ai camera in fata la telefon nu 3G ca nu merge

| Andra12nov explică:

Camera este de 3 MP nu G..Nu e acelasi lucru, nu?

| darrio2007 a răspuns:

Nu poti pentru ca iti trebuie camera secundara la telefon. Ceea ce telefonul tau nu are.

| TestPetrut a răspuns:

Si eu am mini 2tongue trebuie un plugin de ep marketwinking

| Andra12nov explică (pentru darrio2007):

Ba se poate. Matusa mea are acelasi telefon si poate sa sune cu video call si mi-a zis si ea ca trebuie un plug-in, dar nu mai stia cum se numeste... De aceea am postat aici. happy

| Andra12nov explică (pentru TestPetrut):

Si stii cum se numeste? Sau poti sa intri pe wi-fi si sa imi trimiti linkul? As fi recunoscatoarehappy

| darrio2007 a răspuns (pentru Andra12nov):

Si cum o vede celalalt? Se ajuta de camera primara?

| Andra12nov explică (pentru darrio2007):

Asta chiar nu stiu. stiu doar ca matusa mea are acelasi model si am mai vorbit cu ea:d

| Andra12nov explică (pentru TestPetrut):

Multumesc mult de toot. Raman datoarehappy