| HeiwaHaNeul a întrebat:

TPU! Am o mare problema! Sambata am folosit internetul de pe telefon (am Samsung galaxy mini), fara grija, stiind ca mai aveam 190 de mb. Am intrat pe niste bloguri de pe tumblr, desi stiam ca imi va consuma mai mult. A doua zi, cand verific la 415, imi apare costul suplimentar de 50, 86 de euro! Nu inteleg cum de e atat de mult! Era sa fac infarct. ce sa mai zic de parintii mei daca afla... (pedepsita pe viata ). Eu as avea bani ca sa platesc tot costul, dar nu vreau s-o fac. M-am dus azi la Orange shop sa ma lamuresc, dar mi-au zis ca trebuie sa vina tata (pe numele lui e facut contractul), iar asta o sa fie destul de greu.
Credeti ca poate fi o eroare a celor de la Orange? Vi s-a intamplat si voua? Va rog, ajutati-ma sad!
Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| ZaharAmar a răspuns:

S-ar putea sa fie si o eroare.Chiar am auzit lunile trecute la stiri de o astfel de intamplare.Ar trebui totusi sa discuti cu parintii tai si sa le explici ca nu poate sa fie atat de mult costul suplimentar si cel mai probabil s-a produs o eroare.Atunci,o sa puteti merge la Orange shop si sa verificati problema.In schimb, trebuie sa fi atent/a si la minute pentru ca daca le depasesti poti plati in plus si pentru asta.Succes in rezolvarea problemei!:*

4 răspunsuri:
| AgathaRo a răspuns:

Nu doar se numeste teapa, am patit in urma cu 4-5 ani. Eu am ascultat un radio pe net (radio bee) cam 3 ore (un buffering de 18-20 biti. Dupa activarea internetului pe abonament tot ma taxat.

| Cookie21 a răspuns:

Da. Mi s-a intamplat. Du-te cu tatal tau la Orange si rezolvati problema. Eu am Galaxy Mini 2 big grin

| Adry7anRonn a răspuns:

AA cred ca este vreo eroare de la Orange dar, mai vreau sa te intreb nu ai folosit niste aplicatii contra cost pe acele site-uri? 99% este eroarea celor de la Orange asa a avut si cineva...

| HeiwaHaNeul explică (pentru Adry7anRonn):

Doar am stat pe niste bloguri cu poze.