| xPanth3r a întrebat:

Buna tuturor, am si eu o intrebare. Am un Galaxy S7 de un an. Anul l-a facut in septembrie, ceva ciudat se intampla cand ies cu el afara si e frig nu stiu un grad, 2 sau chiar si in seara asta de erau 11 grade, displayul s-a facut gri si se vedea mai mult de jumatate pana sus un gri inchis spre negru cam asa, tin sa mentionez ca mi-a mai facut asta inainte o data, dar asta fiind a 5-a oara sau a 6-a in casa e totul ok, cum ies afara sta cat sta si incepe. Care ar fi problema? Display-ul? Cum as putea sa rezolv... acum incerc sa reinstalez Android-ul sa vad daca ajuta... dau fundita!

8 răspunsuri:
| Mosquito a răspuns:

Mai ai garanție? Dacă da, folosește-te de ea.

| xPanth3r explică (pentru Mosquito):

Pai nu o sas ma ajute, deja a trecut un an si nu ma v-a ajuta.

| Angelo0102 a răspuns (pentru xPanth3r):

Garantia este de 2 ani minim, la orice produs electronic
Foloseste te de garantie sau du l la service, probabil trebuie inlocuit display-ul

| Bizon95 a răspuns (pentru xPanth3r):

Garantia e de 2 ani, chiar mi-am cautat garantia la telefonul meu pentru ca ma mananca degetele sa il root-ez big grin

de oriunde l-ai luat pot sa iti dea din nou factura si garantia daca nu le mai ai

deci, du-l la garantie, E CEA MAI BUNA SOLUTIE... si mai ieftina

| xPanth3r explică (pentru Bizon95):

L-am rootat + de asta, o sa-mi iau altul, am observat ca dupa ce i-am reinstalat Android ul nu a mai facut asa, am impresia ca a fost din cauza Android-ului. Nu stiu inca!

| Bizon95 a răspuns (pentru xPanth3r):

Lal, man, ma bucur ca ai spus ca l-ai rootat

eu vreau sa il rootez INCA in garantie, din cauza ca e o lege UE care spune ca orice modificare software (inclusiv root, jailbreak, facut ceva gresit la flash, etc.) nu invalideaza garantia unui produs!

INSA, toti producatorii SI vanzatorii or sa se dea cu capul de pereti ca root-area invalideaza garantia, asa ca ma pregatesc sufleteste pentru avocat si alte balarii, daca cumva il stric de tot si... toata chestia de mai sus se aplica NUMAI daca telefonul nu mai pleaca, si nu mai poti sa faci nimic, daca pleaca, poti sa il bagi in Smart Switch si sa il resoftezi de acolo (ar trebui sa redevina "oficial")... insa ar trebui sa gaseasca un update pentru asta!

| xPanth3r explică (pentru Bizon95):

Smart Switch nu merge pe telefoanele noi, doar cu ODIN si rom ul oficial asa il poti face,, oficial'' doar ca, nu iti mai merg anumite chestii din el daca l-ai rootat. asta e naspa. oricum daca nu mai face ecranu figuri de la rom u asta pe care l am reinstalat cu odin (desi era acelasi) ramane asa numai sa nu mai faca asa... sa speram acum ca totul va fi ok!

| Bizon95 a răspuns (pentru xPanth3r):

Tocmai mi s-a raspuns la o intrebare relativ la faptul ca nu trebuie sa ii dai tu in judecata, tot ce trebuie sa faci e sa faci reclamatie la protectia consumatorului, iar faptul ca e lege UE care spune ca nu ramai fara garantie daca strici numai software-ul, sunt absolut sigur!

deci, daca e in garantie, mergi cu el si nu te lasa!