| IamJoKeR a întrebat:

BUNA ZIUA! Am reziliat contractul cu Vodafone din lipsa de semnal si net nefunctional tinand cont ca am nelimitat. in cate zile se inchide abonamentul din momentul in care am sunat la ei si i-am rugat si explicat ca vreau sa renunt la serviciile lor?

Răspuns Câştigător
| eliancodrut a răspuns:

30 de zile. Eu am desfiintat in post de telefon la Vodafone.
Dar daca este din conditii tehnice neasigurate, sunt obligati sa intrerupa contractul imediat.
Problema este daca ai achizitionat la abonament si in conditiile acestuia vreun telefon.

4 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Cred ca pana nu expira contractul semnat de tine nu poti face nimic! Sau poti dar trebuie sa mergi la sediul lor si va trebui sa platesti niste bani, depinde cand expira contractul... Oricum vei fi notificat cumva despre ce se intampla, daca au renuntat sau nu la contractul tau, ce pretentii au etc iar daca nu, atunci dupa o luna intereseaza-te ca nu cumva sa fi dat in judecata.

| eliancodrut a răspuns:

Nu te lua dupa Ipavel, ca spune prosti. De regula abonamentele sunt permanente, nu cu limita.

| IamJoKeR explică (pentru eliancodrut):

Nu am luat niciun telefon! aveam doar abonamentul cu numar

| eliancodrut a răspuns (pentru IamJoKeR):

Poti sa-l intrerupi in orice moment, daca nu-ti sunt asigurate conditiile prevazute. In cel mai rau caz 30 de zile.