| Marian19721972 a întrebat:

Bună ziua. Mi-am achizitionat un telefon Huawei p 40 lite. Doresc sa-mi descarc aplicația reiffasen mobil și Token. Cum procedez? Mulțumesc anticipat.

4 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Ăstea sunt alea care nu mai au acces în magazinul de aplicații al Google, nu?
O variantă ar fi să descarci acele aplicații pe un telefon acceptat, apoi cu o aplicație de tip utilitar (Android Assistant ar fi un exemplu, dar nu e singura), faci back-up la aceste aplicații. Copiezi pe card apk-urile și le instalezi pe Huawei - sper că asta știe să facă.
Cam complicat, dar ar trebui să meargă. Sau nu... măcar încerci.

| User4358 a răspuns:

Pai daca ti-ai luat chinezarie normal ca nu poti!
Dacă nu ai acces la google play uită-te pe you tube la un tutorial sa ceva!
Putea-i sa iti iei un Samsung care e mult peste Huawei dar na...ti-ai luat chinezarie aia e

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuia să te documentezi înainte de a cumpăra deoarece nu toate aplicațiile funcționează pe telefoanele care vin fără serviciile google instalate. Aplicații menționate de tine, inclusiv Uber, food panda și alte aplicații care solicită serviciile google/google maps nu pot fi instalate pe aceste dispozitive. Nici o aplicație de banking nu îți va funcționa. Telefonul nu este "o chinezărie ieftină", singurul dezavantaj rămâne doar lipsa serviciilor google. La banii pe care i-ai plătit pe telefon, mai puneai 200 lei și cumpărai Huawei nova 5t care vine cu serviciile google instalate.

| gelu1970 a răspuns:

Telefonul e ok vorbind calitativ.
Nu are play store, deci cel mai sănătos e să îl returnezi și să alegi un telefon ce are servicii Google.