| bleakk a întrebat:

Ca I Phone intreb, pretul acestuia este convenabil? Mie mi se pare ieftin la 400 lei avand in vedere ca e si de 32 GB.Ce poate sa nu fie bun? Cei care cunosc sa raspunda.Multumesc

Răspuns Câştigător
| bogdan324 a răspuns:

La ce pret il da...sigur mai are putin si moare, in plus are hardware slab, adica procesorul este single core de 800MHz, 512mb ram, daca il vrei doar pentru muzica si facebook, atunci e ok, daca il vrei si pentru ceva jocuri, atunci degeaba are 32gb pe el ca nu prea vei avea ce sa joci pe el, mai bine iti iei un s3 mini la mana a2-a si stii ca nu vei avea probleme cu el, am avut un s3 mini si se misca impecabil, mergeau multe jocuri, se misca rapid pe internet, are ecran de 4 inci[cu 0, 5 inci mai mult ca un iphone 4], este subtire, pe scurt, un telefon ideal.

8 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

O fi blocat in icloud

| Jipa95 a răspuns:

Eu nu m-as incumeta sa-l cumpar. Mai mult ca sigur are defecte ascunse.

| bogdan324 a răspuns:

400 de lei...presupun ca e vreun iphone 2g sau 3g, deci unul foarte slab, daca e de la 4 in sus sigur are vreo problema ascunsa...

| bleakk explică (pentru bogdan324):

Dar,totusi,stii vorba aia:"Ai Iphone!"

| bogdan324 a răspuns (pentru bleakk):

Pf,avea unu un iphone 4s, care este de 2 ori mai bun ca un iphone 4, ne-am bagat amandoi un joc numit modern combat 4, el asteptase mai mult ca mine ca jocul sa se incarce si ii mergea si greu, la mine in maxim 30 de secunde era gata si mergea fluid cu skype si messenger deschis.Deci vorba aia da dovada de o prostie si taranie curata

| bogdan324 a răspuns (pentru bleakk):

La ce pret il da...sigur mai are putin si moare, in plus are hardware slab, adica procesorul este single core de 800MHz, 512mb ram, daca il vrei doar pentru muzica si facebook, atunci e ok, daca il vrei si pentru ceva jocuri, atunci degeaba are 32gb pe el ca nu prea vei avea ce sa joci pe el, mai bine iti iei un s3 mini la mana a2-a si stii ca nu vei avea probleme cu el, am avut un s3 mini si se misca impecabil, mergeau multe jocuri, se misca rapid pe internet, are ecran de 4 inci[cu 0, 5 inci mai mult ca un iphone 4], este subtire, pe scurt, un telefon ideal.

| AndyAndrey01 a răspuns:

Man uitete sa vezi daca ie original sau facatura

| AndyAndrey01 a răspuns:

Poate sa fie facatura