| CrYsTyYy a întrebat:

Care are iphone? Vreau sa stiu si eu de ce este asa scump. Galaxy s2 are performantele lui iphone 5 si costa 15 mil fata de 32 iphone...

12 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iphone este un telefon care desi are performantele care le are si este asa scump o parte din bani sunt pusi si pe numele care il detine cred ca intelegi ce vreau sa spun platesti firma

| NevastuicAaA a răspuns:

De ce nu te gandesti si la aspect? Iphone 5 dupa mine are aspect mult mai frumos decat Samsung s2, s3...
+Sistemul de operare.
+Aplicatiile pe care le are.
Si multe alte detalii.
Cred ca cel mai rau lucru la Ipgone 5 este harta.

| valentino52 a răspuns:

Are specificatiile tehnice ca ale lui iPhone 5 nu si performantele. Fa o comparatie hands-on si vei vedea. Dovada este ca exista persoane care testeaza cu anumite programe performanta telefoanelor si primesc un anumit scor. Cu cat punctajul e mai mare, cu atat performanta e mai buna. Iphone 4 a primit un scor de 300, Iphone 4s un scor de 800, Samsung Galaxy S3 a primit 1511 iar iphone 5 a primit 1600. Deci mai rapid decat S3, ce sa mai zic de S2.

| vrelian a răspuns:

Ai vazut? ia si tu de la fiecare ce este corect si vezi de ce si cum. iphone este aproape perfect ca marime.samsung sint niste caramizi parca ar fi tablete. apoi forma cum arata si asa aki departe.un telefon place nu doar ca poti vorbi la el sau te juca.trebuie sa aiba si aspect estetic si iphone e pe departe mai frumos ca samsung.forma culoare calitatea materialelor si asa mai departe.si nu in ultimul rind usurinta de al folosi.samsung are atitea chestii pe el si il face mai greu accesibil de cit un iphone. iphone este simplu usor de folisit chiar si pentru cineva care n-a avut telefon in viata lui.si cum totul costa bani de aia e mai scump.nici galaxi 3 sau care or mai urma nu se compara cun iphone.de ce? asa cum am aratat,dimensiuni,forma, culoare, materiale folosite, geam plastic etc de calitate, plus usurinta in al utiliza.este foarte prietenos si oamenii simt asta.\\/simplu direct placut. daca vezi un laptop naspa la desing o sa spui nul vreau.desi el poate sa zic e i7. daca vezi unu frumos subtire etc spui asta il vreau desi poate fi mai slab ca performante ca cel urit.dar iphone are si performante si arata si bine.deci cei de la Apple au resusit sa combine cit mai multe cereri ale oamenilor intr-un dispozitiv placut si normal ca asta costa.de aia e aa dorit de multa lume. apoi ei au venit si raspinditi touchscreenul desi nu ei au facut primul telefon, dar au stiut sa faca sa fie vindut.si multe altele. oricum este placut la vedere indiferent ce ar spune lumea.cu alte cuvinte un telefon nu este scump doar pentru performantele lui.toate se iau in pret asa cum am aratat.

| andrei733 a răspuns:

Este diferena la sistemul de operare, si plus ca iphone a aparut recent, fata de s2.S2 s-a ieftinit pentru ca acum toti sunt innebuniti dupa s3.

| Beretta a răspuns:

Gresita afirmatia ca galaxy s2 are performantele lui iphone 5, s2 se bate cu iphone4s,singurele telefoane care se pot compara ca performanta cu iphone 5 ar fi google Nexus 4 si LG optimus g, ambele recent aparuta, ca si iphone 5 de asemenea

| CrYsTyYy explică (pentru Beretta):

Sa mori tu? Procesor 1. 2Ghz Dual Core ambele. Ram 1 Gb ambele.La ecran bate S2 4.3inch si iphone 4inch. Asa ca GURA MAI MICA!

| Beretta a răspuns (pentru CrYsTyYy):

Daca vrei sa stii am un galaxy s2, dar nu se compara ca performanta cu iphone 5

| xxx8 a răspuns:

Iphone in ziua de azi este slab fata de Samsung si nu numai...plus ca este o tampenie adica Samsung s 3 costa 24 de milioane si este mult mai bun ca iphone 5 care costa 32 de milioane trebuie sa fii prost ca sa iti iei iphone 5

| ShopAmerica a răspuns (pentru xxx8):

Iphone 5 costa doar 2800 lei la mine (16gb, black, nou, sigilat, garantie...)

| AndreiBolos a răspuns:

Prietene, brand-ul face jumatate din pret. Iphone e,, fita" si nu e mai,, cool" decat Samsung Galaxy.

| Mrciprian a răspuns:

Pentru ca nu este an totalitate s3 ca iphone. Iphonul are comanda vocala iar s3 nu are.Memoria tel s3 nu se dilata cat a celui iphon iar de aceea iphon mai scump decat s3.Si pentru ca si piesele din tel sant mai bune la iphone! De aceea!