Depinde.
Am si eu un HTC 8X si bateria e singurul punct vulnerabil la el. Dece?
Pentru ca are o configuratie foarte buna pe o bateria de 1800mah
In utilizare slaba : dimineata incarcat 100% pana la 22 sau 23 cam ramai cu el 95%.Ce faci mai exact? Il ti in stand by si eventual 10 minute de browsing sau facebook.
Utilizare moderata
imineata 100% la scoala 2-3 poze tinut pe automatic sau pe low 5 minute de joaca si seara muzica in continuu vreo 3 4 ore. ajunge bateria la 65-70%
Bine inteles la o utilizare normala cu sincronizari si altele duc bateria pe la 55%
Utilizare Intensiva:nu e telofon de jocuri.iar daca vrei sa faci poze multe sa asculti muzica pe youtube playback HD Wifi On tine pana in 45 50 % fara probleme
Sincer eu asa fac cu telu.
Recunosc e slabut la bateria...la fel ca un Iphone 5 care scoate cu aprox 1-2 de utilizare fata de 8X...
In rest Telefonul e prea bun pentru ce ofera la Momentul actual
Are bateria Slaba deoarece are un Ecran Foarte Bun adica la ce ma refer?
Printre cele mai bune ecrane 720p de pe piata. Daca ar fi avut un ecran 800x400 si nu 1280x768 aveai cu 40% mai multa baterie.
Telefonul tine o zi in utilizare moderata si aici ma refer nu ca tine 24 de ore si 18 19 ore.
As fi vrut mai mult dar..Ecran Bun..Barem la sunet se aude la fel ca un HTC One cu casti stereo.Design Premium.
Bateria tine putin mai mult decat un Lumia 820.
2 Lucruri nu imi place la el.Bateria si Ecran nu e negru dar are culori si contrast mai bun decat S3.
DEPINDE DE FOLOSITA.
orice telefon de pe lumea asta daca e calarit de dimineata pana seara in 20 ore se epuzieaza bateria
.
deci cat il folosesti, atat tine.