| scp3008 a întrebat:

Ce spuneti de un Apple Iphone 7? Este eficient pentru aplicatiile de baza din ziua de azi? La descrierere scrie ca are iOS 10.0.1, up to iOS 15.7 ce ar fi suficient. Am gasit oferte bune

8 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

Oferte bune găsești la toate telefoanele care ar trebui să se găsească la un muzeu.
Curând WhatsApp nu va mai funcționa pe iPhone7.
Mai mult, la un telefon vechi bateria se descarcă extrem de repede, chiar și dacă nu a fost folosit deloc. Și cu cât mai mult că iPhone se descarcă mai repede decât orice telefon cu android.

| Wr3nch a răspuns:

Daca vrei doar aplicatii de baza nu merita iphone.

| scp3008 explică (pentru Wr3nch):

Exemplu Whatsapp are cerinte destul de ridicate, ma tot uitat dupa un telefon care sa duca whatsapp SI SA AIBA ECRAN MIC de 5 inchi sau si sub, o sa-l folosesc mai degraba ca telefon classic dar vreau sa aiba si posibilitatea de a accesa tot ce e de baza si cat mai ieftin daca se poate pa la vreo ~~500 lei

| Wr3nch a răspuns (pentru scp3008):

Mult noroc. Nimeni nu mai fabrica ecrane asa mici de ani frumosi. Eu mai degraba as folosi ceva mai nou sinl cu ecran mai mare in loc de o relicva care intra mai usor in buzunar.

| scp3008 explică (pentru Wr3nch):

Un Samsung S8 la 500 de lei cum ti se pare? doar zgarieturi minore si rezistenta bateriei pare decenta pana acum

| Danny28 a răspuns:

Cred ca glumesti. Cum sa iti iei mizeria aia lansata acum 6 ani? Ia de la 11 in sus daca tot vrei iPhone. iPhone 7 nu va mai fii compatibil cu majoritatea aplicațiilor fiindcă Apple i-a oprit suportul software. Și am uitat să menționez că majoritatea telefoanelor iPhone 7 au o problemă la cipul audio care se poate remedia doar în service cu peste 300 de lei.

| Danny28 a răspuns:

Și spun din experiență. Am și eu un iPhone 7 care acum stă printr-un sertar cu exact aceeași problemă. După o perioadă a crăpat acel cip audio și nu mai puteam folosi telefonul în apeluri.

| C0STEL22 a răspuns:

Am prin sertar pentru urgente un Iphone 5s are IOS 12.5 si face toate functiile de baza ale unui Iphone 11. Dar whatsapp functioneaza perfect in acelasi timp cu Waze,primesc apeluri video, e-mailuri, internet, icloud, muzica etc.Nu imi face cafea dimineata o fac la un expresor Saeco.