Dacă cineva a putut folosi telefonul tău pentru 1-2 minute a putut face un transfer credit de pe acesta pe o cartelă prepay...
La fel şi în cazul unui sms la numere scurte cu suprataxă, gen 1424, sau altele ( cum sunt cele la diverse concursuri sau cele afişate pe canalele tv, în special cele de muzică ).
Eventual, pentru detalii poţi merge la o reprezentanţă a operatorului de telefonie la care ai abonament ( Orange, cred ) şi întrebi la Serviciul Clienţi ( sau ceri desfăşurătorul de cheltuieli/apeluri )...
Poate ai cumpărat vreun joc, ori ai trimis sms la nr cu suprataxă ( nr "scurt" ), sau cineva a făcut un transfer credit pe un nr PrePay...
Dacă cineva a putut folosi telefonul tău pentru 1-2 minute a putut face un transfer credit de pe acesta pe o cartelă prepay...
La fel şi în cazul unui sms la numere scurte cu suprataxă, gen 1424, sau altele ( cum sunt cele la diverse concursuri sau cele afişate pe canalele tv, în special cele de muzică ).
Eventual, pentru detalii poţi merge la o reprezentanţă a operatorului de telefonie la care ai abonament ( Orange, cred ) şi întrebi la Serviciul Clienţi ( sau ceri desfăşurătorul de cheltuieli/apeluri )...
Salut,
Daca ai nelamuriri cu privire la felul in care au fost consumate resursele de care dispui, consulta factura fiscala. Detalii despre convorbirile efectuate, durata lor si modul de taxare poti obtine consultand factura detaliata. Consulta tutorialul urmator pentru a vedea cum poti avea acces la factura detaliata : http://www.orange.ro/help/cum_vad_factura_detaliata/iq/109584/din_src/1.
O zi buna,
Orange Helpers
Buna! Daca ai incarcat cu credit la cineva telefonul de pe al tau nu conteaza ca ai sau nu minute faci cost suplimentar! Sper ca te-am ajutat