| EllaBlackEyes a întrebat:

Dragi utilizatori TPU, nu mai puneti intrebari despre iPhone, ca este pe aici un fraier si un las care se ascunde dupa un ecran si care va va jigni pe toti cei care preferati sau aveti ceva in comun cu Apple. In plus el e atotstiutor si va va spune cat sunteti de batuti in cap ca nu aveti aceleasi gusturi si aceleasi pareri cu el.

Si daca vezi intrebarea asta fraiere, fa bine si nu-mi mai comenta tu mie la raspunsuri. Mai bine vezi-ti de taratura de ma/ta prin ce paturi mai umbla ca sa-ti poti lua tu S3!

Asa ca, dragi utilizatori, sa nu va luati iPhone sau iPad ca vine jigodia asta si va zice cat sunteti de inapoiati.

Ce credeti? Merita el macar sa atinga un iPhone? Sau ar trebui sa se chinuie pe veci cu jaful de Android creat pentru botanisti ca el?

7 răspunsuri:
| Phoenixstar02 a răspuns:

Adevarul e ca raspunsurile si comentariile tale sunt dovada vie ca esti un ``foarte bun`` psihoterapeut...

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce-mi plac mie bizarii ăştia care se ceartă şi înjură pe subiectul " Samsung vs. Apple ". laughing Nivelul de noliferi a acestora atinge mereu paroxismul.

| valentino52 a răspuns:

Eu inca n-am dat de el, sau poate ca da dar nu l-am bagat in seama... si am dat sfaturi la toate intrebarile legate de iphone aproape deci sigur l-am intalnit candva. Haters gonna hate. Oricum am vazut si utilizatori Apple tot la fel de frustrati. Frate sunt doar niste telefoane fiecare isi ia ce vrea, fiecare cu gusturile lui. Daca imi iau un Mercedes nu inseamna ca un propietar de volvo sau mai stiu eu ce, cu motorizare mai buna sau mai multi cai putere, ca e mai inteligent ca mine ca a facut o alegere mai buna deoarece are un raport calitate-pret mai bun. E vorba de gusturi.

| CandyღDulceata a răspuns:

Bine...uite eu sincer iti sustin raspunsul deoarece sunt multi utilizatori pe TPU care numa sa jigneasca stiu ....indiferent de intrebare happy

| david1234kerti a răspuns:

Androidul nu e jaf, si NU e creat pentru botanisti.Fiecare cu parerea lui. Uite vezi cum tu te iei de android asa se ia si el de apple.Este o cearta inutila, pentru ca uni prefera Apple si uni ca mine prefera Samsung!

Răspuns utilizator avertizat