| Harlow a întrebat:

Hei, bonusurile de internet de la Orange sunt reale? Adica eu am un bonus de 128000 mb si net mi-a mai ramas 1608.51 mb( cel care initial era 5GB si din care consum acum) si ma cam tem sa ii consum pe astia pe care ii am ca ma gandesc ca bonusul asta parca e prea mult net si sa nu fie vrajeala laughing. Voi ce ziceti? Sa consum linistita?

6 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

E simplu.
Iti faci un cont pe Orange (de pe un calculator) si in el gasesti toate resursele ce ai.
Faci un screenshot de pe pagina si il salvezi pentru dovada.
Dupa aceasta manevrapoti sa folosesti internetul linistit, pana ce ai megabaiti suficienti in rezervor. happy

| CM7YRE a răspuns:

Bonus provenit din ce anume? Daca esti pe cartela, da-i inainte, nu are de unde sa-ti ia. Pe abonament sa-ti pui problema. Daca ai jucat jocul acela de duminca sau ai castigat ceva sau ai bonus de fidelitate sau de pachet, normal ca e real. Suna la relatii cu clientii si-o sa iti confirme/infirme, dar odata ce primesti mesaj ca ai bonus, sigur ca e real. Vezi unde si cum se aplica.

| Intruder19 a răspuns:

Nu e nici o teapa, mai toate retelele ofera la cartela bonusuri destul de mari.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Logic ar fi ca mai intai bonusurile sa fie consumate inaintea resurselor din optiunea activa. La Vodafone bonusul are prioritate inaintea optiunilor active. Bine, asta cu interventii la Vodafone pentru ca inainte ma taxa din MB tot aiurea.

Cat despre olingi Romania...ar trebui sa fie real bonusul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite cum arata cost control la mine. Credit info la Orange.

Cei 49 223 MB sunt de fapt din cei 50.000 din optiunea activa. Nu prea mai apuc sa ii consum pentru ca eu mai mult folosesc bonusurile.
Ar trebui sa deschizi un tichet la Orange si sa ii intrebi de ce bonusurile nu au prioritate in fata optiunilor active din optiune. Ti-am zis, eu sunt pe Vodafone.

"Credit 0.33 Euro expira la 12/05/2020. Din Bonus Promo 10.000 MB (expira la 06/12/2018) mai ai: 7704 MB. Ai Trafic Nelimitat in Whatsapp si Facebook. Din Bonus Prepaid Titanium (expira la 05/12/2018) mai ai: 48 MB + 326 minute/SMS nationale. Chat si Social Pass activ (expira la 06/12/2018). Ai minute nelimitate catre numerele favorite din Vodafone Italia. Video Pass activ (expira la 10/12/2018). Din Bonus Smart Family 25600 MB (expirare la 06/12/2018) mai ai: 16351 MB. Din Oferta Nationala 7 (reinnoire la 17/12/2018) mai ai: 49223 MB nat + 1600 min/SMS nationale + 400 min intl mobil/min nationale + Nelimitat Vodafone. Poti folosi bonusurile de pe cont doar cu o oferta nationala de minim 5 euro. "

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Orange a trebuit să facă anumite reglări (îmbunătățiri) în sistemul propriu și pentru uniformizare a acordat aceste bonusuri. De fapt nu prea poți să le consumi. Sunt reale. Eu am abonament și am primit câte 50 Gb x două luni.