| IuhasRazvan a întrebat:

Pentru inceout vreau sa spun ca am Samsung galaxy j5. Eu si verisorul meu jucam pokemon go, am mers la un pokestop amandoi si am primit fiecare cate un ou, el avand date mobile si facandu-mi mie hospot, pentru a putea da la pokestop. Am mers exact la fel. Am mers amandoi 1 kilometru, doar ca la mine la oua,pe pokemon go, unde clocesc ouale imi aparea 300 de metri si lui 1 km. Mentionez ca am J5 si el are un Alwiew cam nasol... el a spus ca s-ar putea sa am probleme cu gps-ul, am telefonul de 2 saptamani. si el il are de 1 an, oare am probleme cu gps-ul sau ce naiba, eu am jucat doar cu hospot sau cu wi-fi, astazi am mers la un prieten care are wi-fi si am mers prin jurul casei lui. cam1km. si mi s-a pus 100 de m. Adica ce plm are jocul asta? Nu stiu ce sa fac. Ajutor dau funda. Vreau sa pot cloci acele oua si eu.Sa imi adauge metri parcursi. Mentionez ca amandoi am mers la fel de incet. Si la fel de mult.

Răspuns Câştigător
| takemyword a răspuns:

Jocul nu actualizeaza in permanenta numarul de metri parcursi, din moment ce iti facea hotspot se poate sa fi avut o problema la conexiune, sau una cu GPS-ul, in primul caz. Daca doar te plimbi intr-o zona mica, inainte si inapoi, in cerc, etc, jocul nu iti va lua in considerare distanta reala parcursa, o data la ceva timp se masoara distanta intre punctul in care cu ceva timp in urma si punctul in care te afli acum, totodata pastrand evidenta vitezei cu care ai mers. Daca te afli aproximativ in acelasi loc, nu o sa iti ia in considerare miscarea, sau, in cazuri fericite, o sa iti adauge foarte putini metri.

0 răspunsuri: