| IoanaMontana a întrebat:

Hi!♥
Am nevoie de ajutorr!
Acum un an, sora mea mi-a facut cadou un iPhone 3 gs...Dar...este spart, are zgrieturi pe spate.etc
Si, am incercat sa-l conving pe tata sa-mi ia iPhone 5, dar a spus „Ai un iPhone.ce mai vrei?" Cum sa-l conving sa-mi ia altul?
P.S. Tata nu mi-l mai da pe 3GS... sad
FUNDA! :X

8 răspunsuri:
| introduaicinumele a răspuns:

I-ati ceva pe Android, gasesti destul de ieftine telefoane cu Android peste iPhone, poti sa-ti strangi si singuri bani pentru un smartphone cu acest OS pentru ca gasesti si telefoane care sa nu coste cu miile de leiwinking un Samsung Galaxy S Plus ar fi foarte bun pentru tine, il intrece si pe iPhone 4, iar 5-ul, mi se pare mai multe de fite sincer sa fiuwinking

| Alexandru98 a răspuns:

Ia note bune la școală
și explică-i că vrei să-l schimbi pe cel vechi
poți să intrii pe okazii sau vinde-l(NICIODATĂ LA AMANET) unei persoane interesate pentru un preț mai accesibil

| JustRoxanne a răspuns:

Pana il convingi sa-ti ia Iphone 5, o sa apara Iphone 6 laughing Eu zic ca nu are rost sa iti cumperi alt Iphone, deoarece mereu va aparea unul mai nou si mai bun si tu vei vrea sa-l ai...mai bine ia-ti un telefon mai simplu si gata! ...Parerea mea.

| UnCorpSanatos a răspuns:

Diferenta de la un 3GS de 500-600 de lei la un Iphone 5 de 3500-4000 de lei este uriasa gandeste-te si tu un pic poate nu vrea sa dea bani de juma de masina pe un telefon de care probabil esti prea mic ca sa stii sa ai grija de el.

| Sh4dowD3ad a răspuns:

Spune-i ca o sa te faci cuminte sa ai note bune la Skoala laughing

| IoanaMontana explică (pentru Sh4dowD3ad):

Iau note bune la scoala...Cuminte.=D

| Bella31 a răspuns:

Heii, eu am avut un LG si toti prietenii mei aveau telefoane mai bune. I-am zis tatalui meu si l-am convins sa imi ia un iPhone 4. iPhone 5 gasesti si la pretul de 3000 lei nou.

| croWLinG a răspuns:

Ia-ti Samsung Galaxy S3, e mult mai bun ca iphone-ul. Si daca iti spune ca ai deja un telefon, ii spui ca ai, dar nu ai Samsung.

Întrebări recente