I-ati ceva pe Android, gasesti destul de ieftine telefoane cu Android peste iPhone, poti sa-ti strangi si singuri bani pentru un smartphone cu acest OS pentru ca gasesti si telefoane care sa nu coste cu miile de lei un Samsung Galaxy S Plus ar fi foarte bun pentru tine, il intrece si pe iPhone 4, iar 5-ul, mi se pare mai multe de fite sincer sa fiu
Ia note bune la școală
și explică-i că vrei să-l schimbi pe cel vechi
poți să intrii pe okazii sau vinde-l(NICIODATĂ LA AMANET) unei persoane interesate pentru un preț mai accesibil
Pana il convingi sa-ti ia Iphone 5, o sa apara Iphone 6 Eu zic ca nu are rost sa iti cumperi alt Iphone, deoarece mereu va aparea unul mai nou si mai bun si tu vei vrea sa-l ai...mai bine ia-ti un telefon mai simplu si gata! ...Parerea mea.
Ia-ti Samsung Galaxy S3, e mult mai bun ca iphone-ul. Si daca iti spune ca ai deja un telefon, ii spui ca ai, dar nu ai Samsung.
Diferenta de la un 3GS de 500-600 de lei la un Iphone 5 de 3500-4000 de lei este uriasa gandeste-te si tu un pic poate nu vrea sa dea bani de juma de masina pe un telefon de care probabil esti prea mic ca sa stii sa ai grija de el.
Heii, eu am avut un LG si toti prietenii mei aveau telefoane mai bune. I-am zis tatalui meu si l-am convins sa imi ia un iPhone 4. iPhone 5 gasesti si la pretul de 3000 lei nou.
anonim_4396 întreabă: