| Rux2000 a întrebat:

Mi-am cumpărat un telefon recent, nu foarte scump și nici de marcă renumită. Când l-am deschis am constatat că are ecranul dezlipit, ridicat, nici nu știu.Nu îl pot înapoia din foarte mult motive care nu contează acum. Ceea ce vreau să știu este dacă merge reparat sau lipit. Nu este de la baterie, ea este normală și toate piesele atunci că i-am deschis capacul sunt normale, nu sunt umflate sau deteriorate. Am fost la un magazin de reparatii aici în zona și mi s-a spus că nu-i poate face nimic. Din punctul meu de vedere trebuie pur și simplu doar lipit... Voi ce ziceți?

7 răspunsuri:
| PainTech a răspuns:

Poate sa para doar că trebuie lipit dar poate avea mai multe probleme.

Du-te la alt service vezi ce spun acolo.

Totuși dacă telefonul e nou cea mai buna soluția ar fi returul. Condițiile în care a venit sunt inadmisibile. Uniunea europeană garantează 14 zile de retur necondiționat pentru comenzile online.

| Rux2000 explică (pentru PainTech):

Așa este însă nu îl pot înapoia pentru că eu plec din țară în dimineața asta. Telefonul a ajuns ieri. Întreb pentru că poate îl pot face in Germania

| PainTech a răspuns (pentru Rux2000):

Complicat. Poate că da, poate că nu.

Fara sa vezi telefonul e destul de complicat de spus.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Detalii, detalii. Fiti atenti cand cumparati, nu conteaza ca e scump, aveti grija de unde cumparati asemenea produse scumpe. Pentru ca te poti trezi ca il iei second hand. Si zici ca l-ai luat din tara? Trebuie sa fi atenta la ambalaj sa nu fie din ala "lipit cu scoci".
Am multe idei cu ce s-ar fi putut intampla de a ajuns sa fie asa, probabil sa fie facut din bucati sau cineva nu a fost in stare sa-i schimbe ecranul. Zici ca-l ai in garantie?
Si sa mentionez, ca se intampla deseori sa crezi ca ai cumparat ceva "nou" in tara asta si sa te trezesti cu probleme.
Daca cumperi de pe internet, de la siteuri stranii, e mai grav.

| gelu1970 a răspuns:

Cei de la service sunt niște inutili ce nu au vrut să își complice viața.
Display trebuie dezlipit, trebuie curățat adezivul vechi și lipit din nou.
Nu e ceva SF, însă costă ceva timp și muncă. Deci o să simți și la buzunar.

| Rux2000 explică (pentru anonim_4396):

Aveam nevoie urgent de un telefon pentru câteva luni. N-am luat un telefon de cine știe ce brend. Am platit 5miliaone pe el, nu aveam așteptări dar speram macar sa fie bun fizic cate de cât. Ambalajul era nou sigilat, l-am cumpărat pe eMAG

anonim_4396
| Anonim a răspuns (pentru Rux2000):

rolling on the floor Te pricepi de minune si la numere desigur. Cati ani ai pe ce vreme traiesti?