| Parodontax a întrebat:

Am un telefon Samsung omnia 2 si de curand mi-am luat o cartela frog.Am activat extraoptiunea frog enjoy cu internet nelimitat dar cand trimit sms la 9691 pentru primirea setarior dal primesc acest mesaj:"Serviciul web'n'walk nu poate fi configurat automat pe telefonul tau.Detalii la www.cosmote.ro"...Okay,am intrat pe site si am vazut ca se pot face setarile si manual.Pe site scrie sa fac un profil cu numele :"Webnwalk" dar cand bag acest nume in telefon zice :"ca exista deja acest nume".Ce pot face? Multumesc anticipat

1 răspuns:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Poţi să faci setările "manual", aşa cum sunt explicate la linkul oficial :
http://cosmoteromania.custhelp.com/......27n%27walk

Ce îţi spune în momentul când apare acel mesaj ( "ca exista deja acest nume" ) - ce alte opţiuni mai ai?

Ar trebui să ai ceva de genul : schimbă/ok/anulare, etc.

Dacă NU ai nici o astfel de opţiune, atunci poţi face "factory reset" ( revenire la setări de fabrică ) din Meniul telefonului şi se va "şterge" acel nume.
Apoi, vei reface manual setările.

Atenţie : dacă faci "factory reset", să faci ÎNTÂI un backup la datele din telefon ( se vor pierde contactele, agenda, aplicaţii, jocuri, etc. - mai exact tot ce s-a instalat pe telefon după ieşirea din fabrică ).

Sau, îl duci la un Service să-ţi facă ei setările...

Oricum, NU ai "garanţia" că va merge netul, chiar dacă reuşeşti să faci setările manuale ( deoarece serviciul web'n'walk NU este optimizat pentru acest model de telefon ).

Toate cele bune.