anonim_4396
| Anonim întreabă:

Salut! Am un telefon Sony Xperia z2 si as dori sa stiu daca stiti niste aplicatii pentru economisirea bateriei sa tina mai mult(am activat si modul stamina). si as vrea sa mai stiu daca are antivirus din fabrica instalat sau daca nu are ce antivirus imi recomandati? Dau funda

4 răspunsuri:
| Arthiom a răspuns:

Incearca sa descarci AVG pentru android(are optiune pentru economisire baterie), sau utilizeaza CleanMaster pentru performanta crescuta. Ar mai fi si GreenPower Battery saver sau Battery Doctor. Incearca una dintre ele.

| Cristian_LaviNiu_1991 a răspuns:

Aplicatiile astea de economisire a bateriei mai de graba o consuma...pentru ca ele ruleaza mereu in fundal, utilizand resursele dispozitivului mereu. Ca antivirus pentru android iti recomand AVG daca chiar vrei sa pui asa ceva pe telefon, eu unul nu am tinut in viata mea antivirus pe android si nu am avut niciodata probleme cu virusi, crackuri sau alte chestii de genul.

| BandOfHorses a răspuns:

Ca sa economisesti baterie si memorie ram ai nevoie de root(parerea mea) deoarece aplicatiile care necesita root sunt mult folositoare decat cele din Google Play care sunt pline de reclame si nu isi au niciun rost. Eu folosesc Greenfy, SetCPU, Seeder si Batery Saver Pro. Antivirus nu prea folosesc dar ti-as recomanda ceva de la Bitdefender.