Hei. Și eu am avut husa 360, dar cum am scăpat telefonul jos, au sărit bucăți mici din ea. Din punctul meu de vedere nu merita sa dai banii.
O astfel de husa este o alegere proasta, intr-adevar daca iei husa 360 cu protectie si pentru ecran (cu acel silicon ce acopera display-ul) da, iti va raspunde foarte greu si doar la atingeri serioase, deloc confortabil, insa dezavantajele husei in general, nu doar a celeli 360 este ca face telefonul sa arate mult mai gros, daca iei o husa proasta calitativ, il vei simtii de parca tii o chinezarie in mana, iar tu poate ai un telefon de 3-4 mii de lei... si cel mai important nu iti va lasa telefonul sa respire cum trebuie, astfel se incinge mai repede, se raceste mai greu, iar componentele din el au de suferit, mai ales bateria care la supra incalzire isi pierde din proprietati.
Iti recomand doar o folie de sticla, maxim o husa din silicon transparenta doar daca ai sticla si pe spatele telefonului.
Am o husa de culoare albastra.nu e transparenta si folie normala insa o sa imi pun folie de sticla! Detin Huawei P20 pro
Multumesc de raspuns!
Apreciez!
Aa știu, mi-am luat și eu una vara trecută, după o săptămână am dat-o jos, e inutilă, ia-ți o husă transparentă din silicon (dacă are bump în colțuri ar fi perfect) și pe ecran pune o folie de sticlă normală, să îl acopere pe tot. Folia actuală ți-am spus, nu lasă telefonul să respire și îi uzează bateria. Pe lângă asta cred că e destul de ciudat în mână și incomod la fingerprint și bara de notificări.
Eu n-am avut niciodata,, Husă 360 Reflect Protection''
Are cineva dar trebuie sa apese mai puternic pe display dar voiam sa stiu si parerea altor persoane
Husa care o am acu e ok.jocuri nu ma joc
Pentru asta este pc
Pai sunt doua astfel de tipuri, cea de silicon care acopera tot, inclusiv ecranul, care se apasa intr-adevar greu, raspunde greu la comenzi etc, insa mai e un tip de husa care ecranulk e acoperit de folia de sticla... in care nu mai este aceasta problema. ca aceasta https://www.emag.ro/......DY2JDSBBM/
Interesanta husa. spui ca e mai buna ceea din poza?
probabil ca acopera si colturile la folie nu?
La inceput va fi inconfortabila, eu nu recomand huse la telefoane, dar daca vrei neaparat sa tii telefonul intact, asta e o alegere buna, pentru ca ai folie de sticla pe fata si nu iti va raspunde greu la comenzi ca si o husa 360* full din silicon.