| iwantananswer a întrebat:

Salut TPU,ce este contul de publicitate din Facebook,de curand am vrut sa imi schimb parola iar cand am intrat in setari la general,mi-a aparut acolo adresa de contact pentru contul de publicitate,eu nu imi amintesc sa fi facut ceva de genul,poate sa ma lamureasca cineva, dau funda!

2 răspunsuri:
| REMiXDJ a răspuns:

Nu mai resetati parolele ce le aveti in FACEBOOK - asa pierdeti contul si FACEBOOK al blocheaza fiindca le creati suspiciunea de hacking password.Acea treaba cu publicitatea este o magarie made FACEBOOK prin care cer bani pentru reclama prin ei.E posibil ca sa mai ai cateva saptamani contul activ, apoi o sa ti-l blocheze.Du-te in setari si pune toate setarile in manual si setarile neimportante punele in OFF (LOOK).Asa se face.Activeazati recuperarea contului or prin alt email or prin numarul de telefon mobil.

| SimonaSimona01 a răspuns:

Platforma de socializare Facebook are unele defecțiuni în perioada aceasta, la fel și instagramul. Contul de publicitate trebuie sa investești o suma de bani, iar pagina sau co tul tău va fi la sponsorizate și vor vedea cât mai multe persoane.