| alex98_3761 a întrebat:

Vreau sa-mi cumpar un telefon si am de ales intre Samsung I9070 Galaxy S Advance si Allview Alldro P5 dual-sim. Ma puteti ajuta sa-mi aleg telefonul cel mai bun si mai rezistent?

5 răspunsuri:
| benny a răspuns:

Clar Samsung I9070 Galaxy S Advance fara discutii laughing comparatia ta e ca si cum ai compara un mercedes cu un logan

| AlexandruUrsachi a răspuns:

Iti recomand si eu Samsung I9070 Galaxy S. Nu se compara deloc cu un Allview.
Procesor mai bun, camera foto mai buna ( parerea mea ).

Uite si cateva magazine online care vand Samsung I9070 ca poate cine stie de unde il cumperi tu e mai scump si de la astea il iei mai ieftin:

http://bit.ly/QWLF41
http://bit.ly/UIvDJ0
http://bit.ly/O9MG8z
http://bit.ly/Um7z44

La toate magazinele ai livrarea gratuita! :)

| oldschoolrom a răspuns:

Deci nu te lua dupa firma.Si Samsung unele daca nu toate sunt facute in China, cum sunt si Nokia etc. Camera este mai buna la Allview Alldro P5 de 8mp, blit si autofocus + inca o camera.Bateria este de 1800mAh la P5 iar la Samsung doar 1500mAh.Sistemul de operare Android la amandoua insa la P5 este versiunea 4.0.4 iar la Samsung 2.3.La P5 poti adauga doua cartele SIM.Acum ramane la parerea ta.

| georgiiana199 a răspuns:

Unii ar spune ca Samsung e mai bun decat allvew doar pentru ca e firma mai cunoscuta insa eu as spune ca allvew p5 e mai bun decat celelalte in mai multe privinte .....eu spun ca e si mai frumos la exterior ca celelalte ..acum sunt si eu la sfarsit de abonament si m-am decis sa imi cumpar un telefon la mine era tot asa intre s advance si p5 dar ama ajuns la concluzia ca p5 e mai bun chiar daca Allview nu e o firma asa de cunoscuta precum Samsung

sper ca te-am ajutata

toate cele bune