| Bitza0 a întrebat:

Salut,vreau sa-mi cumpar iphone 5s vreau niste informatii.

Camera este buna? 8mp
Camera pe fata(selife) este destul de clara/performanta.
Gaming merg jocurile decente Real racing 3/Asphalt 8/nova?
Exista siri pe iphone 5s?
Trebuie sa platesc pentru Jocuri/app

Răspuns Câştigător
| คภ๔гє a răspuns:

Eu am iph 5C, dar e cam acelasi lucru(cred). Toate iphoneuri-le au o super camera (atat pe fata, cat si pe spate) si ADOR designul iphoneului 5S. Da, merg jocurile cu cerinte mai mari chiar super. Da, este siri numai trebuie sa ti l activezi din configurari(setari) si jocurile care sunt gratis pe android, sunt si pe iphone. Daca vrei aplicatii cu plata gratis, uita te pe youtube sa vezi cum sa le iei de pe hipmobile sau ceva de genul. Eu spun ca merita. Si iti poti gasi usor husele, la pret de nimic. Eu am una originala de la Apple, am dat 100 de lei, da de vreo 8 luni o am si numa pe asta o port. Sper ca ti am fost de ajutor! happy

8 răspunsuri:
| OnuOnulică a răspuns:

Camera e destul de bună și o să-ți meargă și jocurile menționate de tine. Da, există siri pe iPhone 5S și o să trebuie să plătești anumite jocuri.

| heAdgN a răspuns:

Nu recomand 5s. Este prea mic si nu face mare branza.
Eu am s4 si sunt super multumit de el.
Vreau si eu sa imi fac un upgrade mare la telefon si as vrea si eu sa trec pe Iphone dar nu 5. De preferat 6sPlus sau daca nu raman tot pe Samsung si Prefer un s7 Edge sau S6 Edge Plus.

| Robi1444 a răspuns:

Nu iti lua ba iphone. iphone e o calitate proasta, multi isi cumpara ca sa se laude ca au telefon scump.
Daca vrei ceva bun, care sa faca fata jocurilor iar o camera buna, iti recomand un HTC M8 sau M8S.
(Detin HTC M9 si sunt foarte foarte multumit de HTC)
Poti incerca si altceva, un Samsung, un Sony. Uita-te sa abia macar 3GB Ram si un octa core macar. (Suntem in 2016, si sa faca fata si in viitor)

| andreit05 a răspuns:

De obicei, jocurile pe iPhone ruleaza mai bine fata de cele de pe Android, iar ambele camere sunt destul de ok. Eu iti recomand LG G4. Camerele (16 mp, respectiv 8mp) sunt mult mai bune fata de cele de pe iPhone, la 3GB RAM jocurile (inclusiv cele noi) si aplicatiile ruleaza fara lag, iar in viitor inca va face fata happy.

| aBsoLute a răspuns:

Frate am 5s si am poze selfie prea clare... Trebuie sa stii sa te ajuti de lumina pentru pozewinking deci nu te mai lua dupa oricine... Jocurile ruleaza perfect orice joc intereseaza-te la cineva cu iphone 5s si o sa vezi adevaru la proba pe real racing 3 sau alte jocuri bune. Apropo conteaza sa abie ultima versiune de IOS.

| eu12Emi12TU a răspuns:

Ia-ti Huawei p8 lite. E mult mai ieftin, 700 lei, are 12 mpx, 2 GB RAM, 16 GB, si arata mai bine, e mai mare!

| Ben9p a răspuns:

HTC despre eye are 13 mp în fata si dual led, 16 Gb, 2GB RAM.