| WhiteShadow238 a întrebat:

Samsung GALAXY S Advance GT-I9070, este telefonul caruia i-am dat upgrade de la -Android GingerBread 2.3.6- la -JellyBean 4.1.2- insa sunt foarte nemultumit de android-ul cel nou, dese ori se blocheaza, se misca foarte greu si necesita cam vreo 4 restart-uri zilnic, ceea ce nu imi convine asa ca am incercat sa ii dau un downgrade cu ajutor a multor tutoriale de pe youtube, forume, etc. Am vazut ca celor din tutoriale procesul este unul simplu si functioneaza corespunzator cerintelor, insa eu am o problema, pornesc odin v1.85 exact asa cum se cere, sting telefonul, il pornesc in download mode, volume up, apoi ar trebuii sa conectez telefonul la cablu usb si in Odin sa se coloreze o casuta, fie galbena fie albastra, desi asta nu se intampla am incercat de multe ori si in zile diferite restart, reset telefon am descarcat alt Odin... nimic! Ce e de facut, raspunsul care ma ajuta primeste funda big grin multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| WhiteShadow238 explică (pentru gabridian):

Ti-am spus ca am facut dupa multe tutoriale si cum zice si aici, a box will get colored... asta e problema la mine nu se coloreaza nici un patrat dala intelegi? ca altfel l-as fi facut de mult

5 răspunsuri:
| Cr1st1ii a răspuns:

Este o mare greseala. iti distrugi telefonul asa, se blocheaza pentru ca nu este instare sa ruleze sistemul cel nou. singe-l si tine apasata tasta de volum plus si sa iti apara reinstalare android.

| WhiteShadow238 explică (pentru Cr1st1ii):

Cum adica sa tin apasata tasta volume +, ca am tinut-o 30 min si nu s-a intamplat nimic...

| Cr1st1ii a răspuns:

Funda te rog.

| gabridian a răspuns:

Cum ai gacut update? Tot cu odin? Vezi sa fie cablul original si driverele Samsung instalate(Samsung kiessau Samsung usb drivers http://drivers.softpedia.com/......5230.shtml ).Ce Windows ai? E posbil sa fie probleme si de la Windows(7, 8, ). Incearca si pe XP.